Kikapcsolódás

2023.06.23. 08:30

Ismét zenei fesztiválra csábítják az érdeklődőket Kenderesen

Legyen a zene mindenkié! Ez a Kodály Zoltán idézet a mottója a III. Kenderesi Zenei Fesztiválnak. Mint Krokavecz Lászlótól, a program egyik szervezőjétől megtudtuk, a kétnapos rendezvény június 30-án 18 órakor kezdődik a Horthy-ligetben.

D. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az első napon Szabó Márta: Énekdallamok mindenkinek című műsora után Molnár István nyár esti szórakoztató zenei összeállítása várja az érdeklődőket.

Július 1-jén a Horthy-ligetben 15 órától folytatódik a fesztivál. Aznap a Szombati-Stelli gitárduó – Perge Tibor ének és Perge Adrián zongora – lép elsőként színpadra, majd a Senor zenekar élő lemezbemutató koncertje kínál kikapcsolódási lehetőséget, de a Flaska népzenekar és Turzó Boglárka népdalénekes koncertjére is várják az érdeklődőket. A ligetben mindezek mellett sört, vattacukrot, kürtőskalácsot és zsíros kenyeret is kínálnak lilahagymával, így minden adott lesz a nyáresti jó hangulathoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!