Siker

2023.07.08. 19:34

A legjobb 10 közé került a Tisza-tavon forgatott film – videóval

Újabb vágya teljesült Ljasuk Dimitrynek, a Jóreménység-sziget film készítőjének, ugyanis az alkotása több mint egy hétig volt a TOP10-ben a Netflixen.

Szoljon.hu

A film bekerült a legnézettebbek közé

Forrás: Ljasuk Dimitry films/Facebook

Néhány hete az egyik legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában, a Netflixen is megtekinthető Ljasuk Dimitry Tisza-tavi önkéntes karanténról szóló Jóreménység-sziget című nagyjátékfilmje.

A film készítője korábban még úgy fogalmazott Facebook-oldalán, hogy egy újabb álma vált ezzel valóra, és nagyon boldog, hogy a mozi után a legnagyobb streaming platformon is nézhető a Jóreménység-sziget, és elmondta, mitől lenne még boldogabb. 

– Hatalmas dolog lenne független filmként bekerülni a TOP10 legnézettebb filmjei közé a magyar nézőknél, mert akkor esetleg esélyem lehet a külföldi Netflixen is megjelenni – fogalmazta meg további vágyait a korábbi posztjában Ljasuk Dimitry, és megjegyezte, hogy már elkészült a film angol szinkronos változata is.

Nem kellett sokat várnia, máris egy újabb álma vált valóra, hiszen elérte, hogy bekerüljön a legjobb tíz közé, és a jó hírt közösségi oldalán is megosztotta. Megköszönte a streaming szolgáltatónak és a nézőknek, hogy sokan megnézték a filmjét, így több mint egy hétig a TOP10-ben volt.

És hogy miről is szól az alkotás? A független filmes, környezetvédő Ljasuk Dimitry első játékfilmje segítségével a nézők is a Tisza-tónál érezhetik magukat. A főszereplő fél évig él a szigeten, közben megtapasztalja az élet azon szépségeit, melyekre a rohanó hétköznapok alatt nem – vagy csak nagyon kevés figyelmet – fordít a legtöbb ember. A filmben nem csak a főszereplő ébred rá, mik az igazán fontos dolgok az életben, hanem a nézők is sok hasznos tanítással gazdagodhatnak...

A film előzetese itt megtekinthető:

Szerző: Fekete-Vadászi Erika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!