Piknik

2023.07.28. 07:00

Nézők választhatták meg a pénteki moziműsort Rákóczifalván

Internetes szavazással dönthettek a leendő nézők arról, hogy a szervezők kínálta filmekből mit szeretnének megtekinteni a szabadtéri moziban.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Szabadság téri parkba csábítják a mozi kedvelőit Rákóczifalván a Varsány Közösségi Ház és Könyvtár munkatársai. A július 28-ára meghirdetett szabadtéri vetítésen a filmek mellett a piknikezés hangulatát is élvezhetik a látogatók. Nem helyeznek ki ugyanis székeket, ülő-vagy fekvő alkalmatosságról a nézőknek maguknak kell gondoskodniuk. A szervezők arra kérik őket, hozzanak magukkal kempingszéket vagy plédet, amire letelepedhetnek, no és piknikkosarat egy kis elemózsiával.

Két filmet is levetítenek, gyerek-, s felnőtt nézőkre egyaránt gondolva. Három-három produkció közül az érdeklődők előzetesen interneten keresztül dönthettek arról, melyik filmet szeretnék megnézni.

A szavazás eredményeként 17 órától a Vízipók-csodapók animációs filmet, 19 órától pedig az Elveszett esküvő című vígjátékot tűzték műsorra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!