Rendezvénynaptár

2023.11.23. 18:00

Közönségtalálkozó a moziban, pingpong- és dartsklub – ezeket a programokat ajánljuk péntekre a Jászkunságban

Elkezdődik az ünnepi készülődés. A programok is egyre inkább az adventi hangolódás jegyében telnek.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

MARTFŰ Részabó Irén pszichológus, író különleges előadással egybekötött könyvbemutatójára várják az érdeklődőket délután öt órakor a városi művelődési házban. Az ingyenesen látogatható eseményen közreműködik a Martfű Városi Nőikar.

MEZŐHÉK A Szent Mihály Szekere Vándorszínház előadásában Petőfi Sándor és a magyar lélek dalai csendülnek fel a település művelődési házában. A „Láng van szívemben, égbül eredt láng...” című zenés előadásra délután négy órakor várják az érdeklődőket.

MEZŐTÚR 100 éves a Mezőtúri AFC – ebből a jeles alkalomból a Mezőtúri Atlétikai Football Club Spartacus Sportegyesület jubileumi megemlékezésre várja az érdeklődőket délután fél ötkor a városházán.

NAGYKÖRŰ Változatos kikapcsolódásra várják az érdeklődőket a település művelődési házában ma este. Hat órától „kinyit” a rejtvényfejtők klubja, a mozogni vágyók pedig a pingpong- és a dartsklub segítségével tölthetnek el egy kellemes estét.

SZOLNOK A Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola péntektől rendezi meg a XVII. Országos Friss Antal Gordonkaversenyt a városháza dísztermében. Délután kettő órakor tartják az ünnepi megnyitót, a verseny délután fél négykor kezdődik a III. korcsoportosok bemutatóival. Az esemény szombaton és vasárnap is folytatódik, mindkét nap délelőtt kilenc órától.

A Pletykafaluban elkezdődik az ünnepvárás időszaka, ma délután négy órától a városrész közösségi házában a hulladékcsökkentés jegyében, újrahasznosított anyagokból készíthetnek adventi díszeket az érdeklődők.

Este hat órától közönségtalálkozót rendeznek a TISZApART Moziban. Az Elfogy a levegő című film vetítése után Krasznahorkai Ágnes színésznő és Palóczi Zita forgatókönyvíró beszélget az érdeklődő közönséggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!