Programajánló

2024.01.25. 19:30

Koncertekkel és kiállításokkal is készülnek pénteken a Jászkunságban

Számos programmal készülnek pénteken a Jászkunság több településén is, cikkünkben ezeket gyűjtöttük össze.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

PÉNTEK

TISZAFÜRED

Reggel 9 órától 13 óráig várja az önkéntes véradókat a Magyar Vöröskereszt Tiszafüredi Szervezete a Kovács Pál Művelődési Központban.

RÁKÓCZIFALVA

A Varsány Közösségi Ház és Könyvtárban 17 órakor nyílik a Metsző(k) című kiállítás, melyen a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és AMI metsző körének munkáit mutatják be.

RÁKÓCZIÚJFALU

A magyar kultúra napja alkalmából a Herman Ottó Általános Iskola növendékeinek munkáiból nyílik kiállítás délután 14 órától a közösségi színtérben.

MEZŐTÚR

Este 19 órától lemezbemutató koncertet ad a Cimbaliband nevű zenekar, a Szabadság Mozi színháztermében.

KUNSZENTMÁRTON

A Kultúra Hete program részeként ezen a napon ingyenesen látogatható a Helytörténeti Múzeum nyitvatartási időben reggel 9-től 17 óráig.

TÖRÖKSZENTMIKLÓS

18 órától kezdődik a Szülői Klub soron következő előadása az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban. Az eseményen Molnár Judit bűnmegelőzési szakember és Galsiné Tarjányi Katalin szociális munkás segít eligazodni a családon belüli, iskolai, vagy munkahelyi bántalmazás témakörében.

JÁSZBERÉNY

Este 21 órától a Balance Wheel Group koncertjével kezdődik az idei klubkoncert-sorozat a Lehel Film-Színházban. Az instrumentális zenekar 2016-ban alakult, műsorukat túlnyomóan saját kompozíciók alkotják, de újabban néhány klasszikus zenei feldolgozást is megszólaltatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!