Galériával

2024.03.12. 14:30

Jól szerepeltek az országos versenyen a szolnoki Kőrösi suli balettosai

A balettosok a március 9-én megrendezett XX. Országos Berczik Sára Emlékversenyen, a budapesti Klebelsberg Kultúrkúriában mérettették meg magukat.

Kiss János

Jól szerepeltek a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola balettosai, a március 9-én megrendezett XX. Országos Berczik Sára Emlékversenyen, a budapesti Klebelsberg Kultúrkúriában. 

balett, verseny, Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola
Szép eredményekkel zárták a diákok a versenyt
Fotó: KIss János

Az iskola balett tanszaka 5 koreográfiával indult. A tanulók klasszikus balett, karaktertánc és jazz kategóriában, gyermek és junior korosztályban mérettették meg magukat. A csapatok szép eredményekkel zárták a napot. Rimóczi Márta felkészítésében a 4.b osztály „Virágkeringője” 3. helyezést ért el, a 4.c osztály előadásában a „Ne akarj te felnőtt lenni” című koreográfia pedig 1. helyen végzett. 

balett, verseny, Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola
A tanulók klasszikus balett, karaktertánc és jazz kategóriában, gyermek és junior korosztályban mérettették meg magukat
Fotó: Kiss János

Végh Nóra felkészítésében a 3.c osztály balettosai első versenyükön 2. helyezést értek el a „Vidám polka” című koreográfiával. A 8.c osztályos lányok a „Carmina Burana” produkcióval 3. helyezést értek el, az „Utolsó tánc” koreográfiával pedig felállhattak a dobogó legtetejére, és hazahozták az 1. helyért járó kupát.

balett, verseny, Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola
A 3.c osztály balettosai 2. helyezést értek el a „Vidám polka” című koreográfiával
Fotó: Kiss János

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!