LABDARÚGÁS

2018.12.16. 09:14

Téli szünetre vonultak a kispályás csapatok

Háromszázhárom mérkőzésen, ezerhétszázegy gól esett a szolnoki kispályás labdarúgó-bajnokság őszi szezonjában.

Szoljon.hu

Öt osztályban ötvenöt csapat küzdött meg egymással hétről hétre a tiszaligeti műfüves pályákon. Ez mérkőzésenként 5,6-es gólátlagot jelent. A leggólerősebb a III. osztály volt, itt esett a legtöbb, 6,2 gól átlagban az ősszel. Tavasszal természetesen folytatódnak a küzdelmek a Tiszaligeti Stadion műfüves játékterén.

Az egyéni statisztikákat tekintve az I. osztályban Rónai Zoltán (Épszigker-Romix) 9 góllal, a II. osztályban Szekeres Tibor (Besenyszög SE) 15, a III. osztályban Csépe Zsombor (Peugeot Qualite) 23, a IV. osztályban Fodor Artúr (Törökszentmiklósiak) 23, illetve a szeniorosztályban Lévai Norbert (Aréna) 14 góllal vezeti a mesterlövészek listáját.

Féltávnál azt állapíthatjuk meg, hogy csaknem minden osztályban teljesen nyílt még a bajnoki cím sorsa. Talán egy kicsit kilóg ebből a IV. osztály, ahol a listavezető Népsport együttesének előnye már kilenc pont a második helyezett Kovács Tüzép legénysége előtt.

A többi osztályban kivétel nélkül három pont a különbség az első és a második helyezett gárda között. Az egész bajnokságban egyetlen hibátlan csapat van, az Aréna, amely tíz fordulón át nem vesztett pontot a szeniorok pontvadászatában.

Az őszi szezon élcsoportjának végeredménye:

I. osztály: 1. Stihl FC (22 pont), 2. Épszigker-Romix (19), 3. Gyulatel-Törpök (15).

II. osztály: 1. Gyula-Tel (25 pont), 2. Besenyszög SE (22), 3. Bowling Center (22).

III. osztály: 1. Peugeot Qualite (34 pont), 2. Grande Szanda (31), 3. AMT (29).

IV. osztály: 1. Népsport (34 pont), 2. Kovács Tüzép (25), 3. Rokkant Jók (22).

Szeniorosztály: 1. Aréna (30 pont), 2. Garden Hotel (27), 3. HYAB 4 Cent (24).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában