Asztalitenisz

2019.11.21. 10:34

Befogta a Mezőtúr a Berényt az élen

A férfi NB II. hatodik fordulójában Szolnok megyei rangadót rendeztek Mezőtúron.

Munkatársunktól

A hazaiak a Jászkun Volán Sport Clubot fogadták, a szolnokiaknál ifj. Szöllősi Péter betegség miatt nem tudta vállalni a játékot. A kizárólag ifjúsági és serdülőjátékosokkal felálló vendégeknek nem volt esélyük az élmezőnyhöz tartozó Mezőtúr ellen, a vendéglátók közül Szelei Szabolcs és Papp Dávid is veretlennek bizonyult.

Az élen álló Jászberény a forduló előtt második helyezett Kecskemétet fogadta. A végig kiélezett csata döntetlent hozott, pedig Roszik Bencéék már 8:5-re is vezettek, ám a győzelem mégsem lett meg számukra. A berényiek húzóembere ezúttal is Matalin Bogdán volt.

Eközben a Kisújszállás a Pénzügyőr II. otthonában vendégszerepelt, és bár mindkét párosmérkőzést megnyerte, de az egyénik során jobbnak bizonyultak a fővárosiak, és érvényesítették a papírformát: 12:6-ra nyertek a hazaiak. Az NB I.-es Karcag találkozóját a KSI ellen elhalasztották.

Eredmények:

Mezőtúri AFC – Jászkun Volán SC 15:3

Mezőtúr: Szelei Sz. 4, Papp D. 4, Takács L. 3, Szelei Á. 2, Szelei Sz.–Papp D. páros 1, Takács L.–Szelei Á. páros 1.

Volán: Tóth P. 2, Nagypál M. 1

Jászberényi ASE – Kecskeméti Spartacus 9:9

Jászberény: Matalin 3, Ausmann 2, Tóth B. 2, Roszik B. 1, Matalin–Ausmann páros 1

Pénzügyőr SE II. – Kisújszállási SE 12:6

Kisújszállás: Orbán Zs. 2, Makranczi 2, Orbán Zs.–Ágoston I. páros 1, Makranczi–Kruchió páros 1

Az NB II. Dél-keleti csoportjának állása: 1. Jászberényi ASE 15 pont, 2. Mezőtúri AFC 15, 3. Kecskeméti Spartacus 14, 4. Pénzügyőr SE II. 12, 5. DABE 12, 6. Gödöllői SK II. 11, 7. Mezőberény II. 11, 8. Jászkun Volán 10, 9. Kisújszállási SE 10, 10. Vecsés SE 6 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában