Bikini-fitnesz

2020.08.01. 13:08

Sztrunga Diána: 30 nap alatt is lehet látványos változást elérni

Sztrunga Diánával, szandaszőlősi bikini-fitnesz-versenyzővel beszélgetett hírportálunk.

Hartai Gergely

Sztrunga Diána

Forrás: Beküldött fotó

– Embert próbáló sportágat képvisel, ahol a diétának és a fizikai felkészültségnek különösen nagy szerepe van. Mi motiválja, hogyan tud formában maradni?

– A nyár közepén járunk, egyre kevesebbet takaró ruhadarabokat hordunk. Habár az úgynevezett „beach body” egész évben készül, sosem késő elkezdeni, akár egy hónap alatt is látványos változást lehet elérni. Ehhez persze megfelelő életmód kell, amit egész évben tudunk tartani. Számomra is a nyár az az évszak, amikor a legjobb formámat szeretem hozni. Így a lazítások az étrendben és az edzésben sokszor nem férnek bele.

Sztrunga Diána
Fotó: Beküldött fotó

– Nemrégiben érettségizett. Hogyan tovább a nagybetűs életben?

– Most végeztem a Vásárhelyi Pál szakközépiskolában. Egy évig még itt folytatom a tanulmányaimat, technikusi végzettségért cserébe. Ezután szeretnék jelentkezni egyetemre, dietetikus szakra. Emellett a személyi edzői végzettség megszerzését is célul tűztem ki. Elsősorban a fitnesz világában képzelem el a jövőmet.

– Tervez-e utazni, kikapcsolódni a nyáron? Van álom úti célja?

– Idén ősszel is indulok fitneszversenyeken, és már javában tart a felkészülés a szezonra, tehát ez nem a lazítás időszaka lesz. Júniusban már ellátogattam a Balatonhoz, és lehetséges, hogy még egy hosszú hétvégére visszatérek a magyar tengerhez. Külföldi utazás viszont semmiképp sem jöhet szóba, főleg a mostani helyzetben! Az álom úti célom pedig a Seychelle-szigetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában