LABDARÚGÁS

2021.10.20. 07:00

Nehéz feladat, de remek előrelépési lehetőség

Szerdán 18 órától a Szolnoki MÁV a Csákvárhoz látogat.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Pixabay

A hatodik fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolja szerdán 18 órától a Szolnoki MÁV, amely a Csákvárhoz látogat. Két vereség után javíthatnak a kék-fehérek a hétközi bajnokin.

– Nem biztos, hogy mi jól jövünk ki ebből a halasztásból, mivel piros lapja miatt nem számíthatunk Kovács Olivérre a védelemben, ráadásul a Csákvár pont vasárnap tudott ismét nyerni – mondta hírportálunknak Csábi József vezetőedző.

A Csákvár valóban most jött ki a gödörből, hiszen nyolc meccs után győzött újra, 3–1-re verte a Szegedet. Remélhetőleg nem mindegyik Tisza-parti egylet ellen megy jól Mónos Tamás gárdájának... Hozzátartozik az igazsághoz az is, hogy korábbi mérkőzéseiken is mindig szoros összecsapásokat játszottak a kék-sárgák, azaz biztosan nem lesz könnyű dolga a MÁV-nak sem, amely egy sikerrel viszont felléphet a tabella hetedik helyére.

További hírek az NB II.-ből

Hétfő este a Vasas nagy nehezen 1–0-ra legyőzte a III. Kerületet, így az angyalföldi csapat élre állt a tabellán.

Kedden pedig két edzőváltás történt a másodosztályban: a Nyíregyháza menesztette Szergej Pacaj vezetőedzőt, Sándor István szakmai tanácsadót és ifj. Sándor István játékosmegfigyelőt – az új trénert szerdán nevezik meg. Míg Budafokon Boér Gáborral bontottak közös megegyezéssel szerződést, a gárda irányítását pedig ismét Csizmadia Csaba veszi át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!