Vízilabda

2022.01.24. 13:22

Rangadót játszik a Dózsa a Fradi ellen

A bajnokságban először találkozik egymással a két fél.

Varga Csaba

Forrás: Illusztrációfotó

Budapesten, a Komjádi uszodában hétfőn 20.30-kor kezdődik az FTC–Szolnoki Dózsa bajnoki rangadó. A 12. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolják a felek. 

A zöld-fehér gárda a mezőny egyetlen veretlen csapata, idei 14 meccséből csak a Vasassal szembeni döntetlennel veszített pontokat. Sőt a Magyar Kupát is elhódították Varga Dénesék, akik a soproni döntőben 12–9-re verték a Dózsát. A bajnokságban viszont először találkozik egymással a két fél.

A pénteki kaposvári meccs után igyekeztünk minden pillanatot kihasználni a felkészülésre

– árulta el hírportálunknak Go­cics edző.

Tudjuk, hogy fizikálisan és mentálisan is nagyon nehéz mérkőzés vár ránk a fővárosban. Az ráadásul csak hétfőn fog eldőlni, hogy a múlt héten betegséggel bajlódó Pető Attila és Szeghalmi Zsombor tudja-e vállalni a játékot. Jó csapat a Ferencváros, amit ebben az évadban is már többször bizonyítottak a hazai és nemzetközi medencében egyaránt. Száz százalékot akarunk nyújtani a rangadón, meglátjuk, hogy mindez mire lesz elég.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!