Röplabda

2022.02.12. 20:58

Fájó berényi vereség

A Deme Gábor vezette jászberényi női röplabdacsapat szombat délután a veszprémi CoreComm együttesét fogadta az NB I. alapszakaszának 11. fordulójában. A kiélezett, négyszettes összecsapás végül a vendégcsapat sikerét hozta.

Sebestyén János

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Forrás: Illusztrációfotó / Shutterstock

Két idegenbeli szereplését követően újra (szépszámú) hazai közönség előtt léphetett pályára a sereghajtó Jászberény. A kezdést követően a JVT tartotta a lépést az esélyesebb – hatodik helyen álló – veszprémi csapattal, azonban 10:10-es állásnál a vendégek ritmust váltva elhúztak, és bár a hazaiak 20:22-re vissza tudtak zárkózni, de a végjátékot az ellenfél bírta jobban.

A folytatás alakulása kísértetiesen hasonlított az első felvonásra, melynek köszönhetően a veszprémi hölgykoszorú kétszettes előnyre tett szert, azonban a harmadik játékrész a házigazda magabiztos játékát hozta, mellyel szépíteni tudott. A negyedik szettben viszont újra a CoreComm akarata érvényesült, s koncentrált játékot bemutatva megnyerte a játszmát és egyúttal a mérkőzést is.

A JVT vereségével maradt a tabella utolsó helyén.

Jászberényi VT–CoreComm VESC 1:3 (–20, –21, 13, –18)

Jászberény, Belvárosi Játékcsarnok, 150 néző. Vezette: Vigh A., Sántosi P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában