Frissítve/Galériával/Labdarúgás NB III.

2022.02.13. 17:01

Mindhárom csapatunk vereséget szenvedett

Vasárnap a 21. fordulóval folytatódtak a harmadosztály küzdelmei.

Sebestyén János

Forrás: Pesti József

Váratlan berényi zakó

A kieső helyen álló Hidasnémeti hamar előnybe került, majd a JFC-ből kiállították Szanyi Krisztiánt, sőt az azt követően szabadrúgásból gól született. Bár jött a szépítés, de növelték előnyüket a borsodiak, s ugyan a JFC ismét közelebb került ellenfeléhez, de a Hidasnémeti lezárta a meccset.

Jászberényi FC–Hidasnémeti VSC 2–4 (0–1)

Jászberényi Városi Stadion, 300 néző. Vezette: Virág A. (Bereczki, Juhász Sz.)

JFC: Menczeles – László K. (Németh N., 63.), Tóth O., Szanyi, Sárossy – Balla, Erdős, Pal­csó (Nagy Sz., 63.) – Szőllősi (MUHARI, 63.) – BORICS (Izsold, 73.), Szanku. Edző: Német Gyula

Gólszerzők: Borics (56.), Muhari (84.), ill. Földi B. (19.), Takács P. (49.), Bartha (58.), Gaal M. (89.)

Kiállítva: Szanyi (47.)

Peches füredi vereség

A Békéscsaba II.-nél vendégszereplő TVSE kétgólos hátrányba került az első félidőben. A szünet után veszélyesebbé váló Füred szépített, de az egyenlítés elmaradt.

Békéscsaba II.–Tiszafüredi VSE 2–1 (2–0)

Békéscsaba, 50 néző. Vezette: Dobai (Molnár A., Molnár L.)

TVSE: Tajti B. – VINCZE P., Kalóz, Tomola (Skul­ka, 57.), Illés R. – Mácsai, BÓDIS, Bar­zsó – Bojtos (Kertész, a szünetben), SZABÓ V., Barna V. (Barna B., 57.). Edző: Dor­csák Zoltán.

Gólszerzők: Oláh Á. (10.), Bónus (28.), ill. Czvalinga (62. – öngól)

Dorcsák Zoltán: – Nehéz felkészülés után sajnos a startra sem tudtunk teljes csapattal kiállni. Amíg a góllövés tudománya sem áll mellénk, addig nehéz lesz pontokat szereznünk.

Nyert az esélyesebb

A Miklós hamar hátrányba került a DEAC ellen. A kapott gól után a TFC kapusának, Csáki Kálmánnak többször kellett védenie, ám még két alkalommal így is mattolni tudta őt a debreceni támadósor.

DEAC–TFC-Veteriner 3–0 (1–0)

Debrecen, 100 néző. Vezette: Takács Á. (Skover, Ga­val­la-Kul­csár)

TFC: CSÁKI – Perlaki (Ki­nyig, 56.), HÉDER A., TÓTH N., Héder R. (Balogh D., 82.), Te­lin­ger (Gusztafik, 71.) – Orovecz, Csúri D., KATONA GY. – Szecsei (Rimóczi, 71.), Pataki. Edző: Gergely Mátyás

Gólszerzők: Szabó L. (8.), Jankelic (63.), Sidibe (82.)

Kiállítva: Virág Á. (93.)

Gergely Mátyás: – Jobb képességű együttessel találkoztunk, amely érvényesítette a papírformát. Küzdöttünk, hajtottunk, és ugyan nem futballoztak le minket, de a végére kijött a minőségbeli különbség. Látjuk, miben kell fejlődni, ezen dolgozunk majd.

További eredmények: Hajdúszoboszló–Újpest II. 1–0, BKV Előre–DVTK II. 2–2, Kisvárda II.–Salgótarján 0–0, Eger–Sényő 1–3, Tiszaújváros–Tállya 4–1, Putnok–Füzesgyarmat 2–2, Kazincbarcika–DVSC II. 3–0

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!