Galériával/Kosárlabda

2022.02.12. 10:36

Nehezen, de végül nyert a Jászberény

A kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 20. fordulójában a Jászberény KSE nyolc ponttal győzte le a salgótarjáni csapatot. Harmadik negyedbeli jó játékában köszönhetően verte vetélytársát a berényi alakulat.

Varga Csaba

Forrás: Pesti József

Jászberényi KSE–Salgótarján 71–63 (12–19, 19–12, 25–17, 15–15)

Jászberény, Belvárosi Játékcsarnok, 300 néző. V: Jakab L., Németh P., Nepp..  

Jászberény: Nagy S. 3/3, Lewis 17, Velkey 16/12, Djukics 9/3, Olasz 11.. Csere: Meleg 6, Rosic 4, Fekete 3/3, Kucsora 2, Homoki, Várbíró. Edző: Földi Sándor

– Sajnos csak a győzelemmel lehetek a mai napon elégedett – nyilatkozta Földi Sándor, a mérkőzés után.

– Megmondom őszintén, hogy az előző fordulóban, a Vasas elleni találkozón szégyelltem magam. Nem volt tűz a fiúkban, és sajnos ez ma is így volt. Nagyon nehezen találtam meg azt az ötöst, amely képes volt a gyűrűbe találni. Ez azért érthetetlen számomra, mert edzésen mindenki jól dolgozik, sokkal jobban védekezünk és támadunk is, míg a mérkőzésen szinte semmit sem látok vissza abból, amit gyakorolunk. 

Nem tudom, hogy mi, miért történik a pályán, de amit most nyújtunk, az nagyon kevés.

Erre az sem lehet magyarázat, hogy a Covid miatt kiestünk a játékból. Ennek ellenére 2-3 percet mindenkinek mindent bele kellene adni a játékba, s ha elfáradt kérjen cserét. Egyben gratulálok az ellenfélnek, mert nem azt nézték, hogy ki, hol áll a tabellán. Hajtottak, jól is játszottak, s ez az eredményben is realizálódott. Nagyon sokat kell javulnunk. Köszönöm a közönségnek a szurkolást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!