Futsal

2022.03.17. 07:00

A Földvár bajnok lett, míg a JVSE ezüstrémes

Futsalcsapataink közül a Jászárokszállás számára befejeződött az idei bajnoki idény, míg a Tiszaföldvár osztályozóra készülhet.

Sebestyén János

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Előbbi a Heves megyei regionális bajnokságban szerepelt, s végül a dobogó második fokán végzett. A Kis Gábor dirigálta JVSE 31 pontot gyűjtött, nyolc egységgel kevesebbet a balassagyarmati bajnok Talent 2019 SE-nél. Tizenöt meccsükön tízszer győztesként hagyták el a pályát, négyszer kaptak ki egy döntetlen mellett. A gólkülönbségük is remekül alakult (192–92), sőt támadójuk, Szentmiklósi Dániel 50 találatával a gólkirályi címet is bezsebelte. 

 

A csongrádi kiírásban vitézkedő Tiszaföldvár komoly célokkal vágott a szezonjának, ezt sugallták az erősítései is. Nem meglepő, hogy a Szántó Lajos vezette gárda nagyobb megingások nélkül, magabiztosan lett aranyérmes. Tizenöt sikere mellett csupán egyszer kapott ki, sőt a legjobb gólkülönbséggel (178–34) is ők dicsekedhetnek. Ráadásul támadójuk, az 51 gólos Ficsor Richárd a góllövőlistát is megnyerte. 

 

A friss bajnok TiSE a rájátszásba jutást is kiérdemelte, ahol az NB II.-be jutás lesz a tét egy oda-visszavágós párharcban. Regionális bajnok ellenfelüket a sorsolás szeszélye határozza majd meg. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában