Galériával frissítve / Labdarúgás – NB III.

2022.04.03. 20:32

A Tiszafüred győzött, míg a JFC és a TFC ikszelt

A 28. fordulóban léptek pályára NB III.-as együtteseink a Keleti csoportban.

Sebestyén János

Fotó: Pesti József

A Tiszafüred a kis-Diósgyőr otthonában vendégszerepelt. A meccs egyenlő erők küzdelmét hozta, melyet végül a szervezetten játszó Füred nyert meg a csereként beálló Barna Viktor 25 méteres bomba góljával.

 

DVTK II.–Tiszafüredi VSE 0–1 (0–0)

Miskolc, 100 néző. Vezette: Takács Ákos.

TVSE: TAJTI B. – Illés R., MÉSZÁROS N., VINCZE P., TOMOLA P. – Mácsai (Háda, 89.), Bódis, Barzsó (Ábel, 75.) – Kertész T. (Bojtos, 62.), SZABÓ V., Skulka (Barna V., 62.). Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerző: Barna V. (82.)

Dorcsák Zoltán: – Nagyot küzdöttünk, melynek végeredménye három fontos pont lett.

 

A Törökszentmiklós a Békéscsaba II.-t fogadta. Az alaposan megfogyatkozó házigazda a jó iramú összecsapás elején Orovecz Ádám 18 méteres találatával vezetést szerzett, amit a vendégcsapat egy gyors kontratámadásból egalizált, s beállította a végeredményt.

 

TFC-Veteriner–Békéscsaba II. 1–1 (1–0)

Törökszentmiklós, 200 néző. Vezette: Újhelyi Tamás.

TFC: CSÁKI – Lakatos K. (Gusztafik P., 46.), Tóth N., Gyürki M., Kiss Cs., Héder – Katona Gy., OROVECZ, Kinyig, Rimóczi (Poczai, 90.), Csúri D. Edző: Gergely Mátyás.

Gólszerzők: Orovecz (13.), ill. Pap Sz. (68.)

Gergely Mátyás: – Ezer sebből vérzünk. Felforgatott kerettel ma ennyire voltunk képesek. Nem volt átütőerő és minőség a támadásainkban, így reális a döntetlen.

 

A hetek óta gólínségben szenvedő Jászberény az ötödik Tiszaújvárost fogadta. A küzdelmes találkozó elején a vendégcsapat került előnybe, melyet a 87. percben Szőllősi Ferenc 18 méteres szabadrúgásgóljával kiegyenlített, s ezzel egy ponthoz segítette csapatát.

 

Jászberényi FC–Tiszaújváros FC 1–1 (0–1)

Jászberény, 200 néző. Vezette: Kakuk Szabolcs.

JFC: MENCZELES – László K., TÓTH O., SZANYI, Sárossy (Micskó, 11.) – ERDŐS, Balla Z. – Muhari, SZŐLLŐSI, Lakatos D. (Izsold, 72.) – Borics (Kurunczi, 66.). Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Szőllősi (87.), ill. Gottfried (11.)

Német Gyula: – Kemény, brusztolós meccs volt. Az elején voltak lehetőségeink, de szögletből mégis hátrányba kerültünk. Aztán mintha ellenfelünk megelégedett volna az eredménnyel, kontrákra rendezkedett be. Menczeles Iván meccsbe tartott minket, majd Szőllősi Feri remek szabadrúgásgóllal egyenlített. Végre úgy lett meg a pont, hogy gólt szereztünk. Örülök a gól,-és pontszerzésnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában