Labdarúgás

2022.05.06. 06:50

Sok érdekes összecsapás az alsóbb ligákban

A megyei másodosztály 27. körében több izgalmas mérkőzést is rendeznek.

Sebestyén János

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Kiemelkedik közülük a dobogóra igyekvő, negyedik helyen álló Tiszagyenda és a második pozícióban tanyázó Cserkeszőlő rangadója, valamint a Kunmadaras is folytathatja tízmeccses veretlenségi sorozatát a kiesés elől menekülő Jászboldogháza ellen. 

Párosítások: megye II.  

Szombat: Fegyvernek–Tiszaszentimre, Kunmadaras–Jászboldogháza, Tiszagyenda–Cserkeszőlő (Örményes), Tiszajenő–Tiszaföldvár II., Kenderes–Túrkeve, Jászberény II.–Jászkisér, 17.00. 
Vasárnap: Jászszentandrás–Lurkó Focimánia, Jászapáti–Abádszalók, 17.00. 

A legalsó, harmadik vonal a 23. fordulóval folytatódik. A hétvége derbije az aranyéremért harcoló második Nagyiván és a negyedik Jászalsószentgyörgy összecsapása lesz, melyen egy esetleges nagyiváni vereség az éllovas Jászjákóhalma malmára hajthatja a vizet. Már csak azért is, mert a listavezetőre nem vár megoldhatatlan feladat a Cibakháza vendégeként. A dobogóra hajtó Szolnok Fa­na­tic gárdája ezzel szemben megizzadhat a fontos pontokért a masszív, hatodik helyezett Tiszaszőlős ellen. 

Párosítások: megye III.  

Szombat: Szolnok Fana­tic–Tiszaszőlős, Cibakháza–Jászjákóhalma, Besenyszög–Zagyvarékas, Berekfürdő–Tiszasas, 17.00. 
Vasárnap: Kőtelek–Bánhalma (Nagykörű), Jászalsószentgyörgy–Nagyiván, Rebelog–Kétpó, 17.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!