Labdarúgás

2022.06.20. 07:22

Két egykori MÁV-játékos is megtalálta új együttesét

Több, egykori Tisza-parti labdarúgó jövőbeli klubja kérdéses, ám Tóth Bence és Csirmaz István helye biztossá vált.

Varga Balázs

Két egykori MÁV-játékos is megtalálta új együttesét, Tóth Bence Szegeden folytatja

Fotó: Szabó Miklós

A Szolnoki MÁV-ban több játékos is kölcsönben szerepelt a 2021–22-es idényben. Ezek a labdarúgók egyaránt visszatértek klubjukhoz, s a Tisza-partiak kiesése után aligha jönnek vissza, sőt, van olyan, aki már meg is találta új csapatát.

Ilyen futballista Tóth Bence. A 24 éves védő 29 meccsen lépett pályára a MÁV színeiben, majd visszatért a Vasashoz, amely továbbadta Szegedre.

Nagyon örültem a Szeged megkeresésének, szimpatikus volt az a cél, amit Adem Ka­pic sportigazgató felvázolt elém

– nyilatkozta az egyszeres válogatott hátvéd új klubja honlapjának.

– Az előző évem nem sikerült jól a Szolnokkal, így komoly motivációt jelent a csapat elé kitűzött cél nekem is, és ezek elérésében szeretnék hatékony segítséget nyújtani.

Csörgő Raul fél évet töltött Szolnokon, de miután visszament Nyíregyházára, a Szpari szerződést bontott vele. Mivel a 19 éves támadó nem váltotta meg a világot kék-fehér mezben – 11 meccsen nulla gól –, valószínűleg máshol folytatja pályafutását. Szabó Alexet a Honvéd visszarendelte, s a 20 esztendős védő az NB I.-es csapattal készül, tehát megkapja az esélyt a bizonyításra Kispesten. Kovács Péter kapus pedig a DVSC-nél mutathatja meg, mennyit fejlődött. Illetve további hír, hogy Csirmaz István, aki összesen három és fél évet töltött Szolnokon, a tavaly nyári távozása után a Puskás Akadémiától a héten Diósgyőrbe igazolt.
Tóth Bence Szegeden folytatja pályafutását Fotó: Szabó M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában