Frissítve / Vízilabda

2022.10.19. 14:45

Könnyed szolnoki siker született a KSI otthonában

Az élvonalbeli bajnokság második fordulójában megszerezte első győzelmét a Szolnok Dózsa legénysége, amely hét gól különbséggel nyert a KSI otthonában.

Varga Csaba

Fotó: Illyés Csaba/Szolnoki Dózsa

Az első félidőben jól pörgött a szolnoki együttes, amelyik sorra érte el találatait, és 9-3-ra vezetett a nagyszünet előtt. A fordulás után visszavett a tempóból a vendéggárda, mentségükre legyen mondva, hogy az elmúlt hétvégén négy meccset is játszottak az Eurokupában.

– Borzasztóan kezdtünk. Nagy előnyt adtunk ellenfelünknek, amelyik az első félidőben fölényes vezetést szerzett – mondta a lefújás után Horváth János, a KSI edzője.

– Nem tetszett az iram, amit a meccs nagy részében diktáltunk, a lényeg az, hogy megvan az első bajnoki győzelmünk – nyilatkozta Hangay Zoltán, a Szolnok edzője. – Készülünk tovább, hiszen szombaton este hatkor a BVSC csapatát fogadjuk.

KSI SE–Szolnoki Dózsa 6–13 (2–5,1–4, 1–2, 2–2)

Budapest, Komjádi uszoda, 50 néző. Vezette: Kovács Cs. T., Ádám F.

Szolnok: BÁNYAI – Kovács O., Schmölcz 1, Pető 2, Teleki 1, Jansik D.1, Szeghalmi 1. Csere: Ágh 1, BELÉNYESI 2, Vismeg 1, Pásztor, VÁMOSI 3, Simon D. Edző: Hangay Zoltán.

Gól – emberelőnyből: 12/4, ill. 7/3.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!