Röplabda

2022.11.24. 15:08

Két szettig volt harcban a Szolnok

Kettős vereséggel búcsúzott a Szolnoki RK a férfi Magyar Kupa nyolcaddöntőjéből. A szolnokiak azt követően látogattak szerda este Kecskemétre, hogy az első mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedtek az extraligás alakulattól.

Rózsa Róbert

A Kecskemét  hosszabb cserepaddal és légiósokkal várta a Szolnokot, és bár a mérkőzésen jól tartotta magát a Tisza-parti együttes, a Hírös város gárdája megérdemelten jutott a legjobb nyolc közé. 

– Az első két szettben tetszett a hozzáállásunk, a harmadikban már hitehagyottan játszottunk. A Kecskemét kezdője túl erősnek bizonyult a számunkra – mondta a mérkőzést követően Gulyás Ferenc, a szolnokiak vezetőedzője.

Kecskeméti RC–Szolnoki RK 3:0 (17, 19, 11)

Kecskemét, 53 néző. Vezette: Halász E., Varga A.

KECSKEMÉT: Farkas P. 10, Baserio 5, Keen 1, Fundora 4, Boldizsár 9, Argilagos 16. Csere: Gebhardt Á., Török Zs. (liberók), Balla 1, Bogdán 3, Török S. 1, Szabó M. 2, Kiss B. Vezetőedző: Nagy József.

SZOLNOK: Bíró 1, Guzmics 2, Fenyvesi D. 14, Acsai 6, Oláh R. 1, Reiner 5. Csere: Földes (liberó), Kovács D., Csombor 1. Vezetőedző: Gulyás Ferenc

Továbbjutott: Kecskemét, kettős győzelemmel, 6:1-es összesítéssel.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában