Röplabda

2022.12.17. 07:00

Idei utolsó mérkőzését játssza a Jászberény

Nyolcadik mérkőzésére készül a női NB I. 2022–2023-as idényében a Jászberényi RK.

R. R.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A berényi lányok vasárnap 17 órakor fogadják a Diósgyőrt, a találkozónak az a tétje – a bajnoki pontok megszerzésén túl –, hogy sikerül-e szépen búcsúzni az idei évtől a JRK együttesének. 

A bajnokságban eddig nem sok babér termett Deme Gábor csapatának. Az idényt október 16-án, az Újpest elleni vereséggel indították (3:0), majd jött egy békéscsabai sikertelen vendégjáték (3:0). Ezt követően hazai találkozók következtek, ám pontokat nem sikerült szereznie a JRK-nak. Tegyük hozzá: még az ősszel drámai párharc során kiejtették az Eötvös DSE gárdáját a Magyar Kupában. A debreceniek ezután a bajnokságban vettek revansot, majd a Veszprém és a Vasas ellen sem sikerült bravúrt végrehajtania a Berénynek. 

Az első bajnoki pontok tehát váratnak magukra, amelyek megszerzésére nem feltétlenül a bajnokesélyes miskolciak ellen van a legtöbb sanszuk. Deme Gábor hírportálunknak azt mondta, ettől függetlenül szeretnék jól befejezni az évet, és arra fognak törekedni, hogy szép játékkal búcsúzzanak 2022-től. Sérülések szerencsére nem sújtják a csapatot, így a látványos játékra minden esély megvan a Bercsényi úti csarnokban. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!