Futsal

2022.12.22. 06:55

Második pozícióból várja 2023-at a TISE

Hétvégéről hétvégére nagyon sok városlakó érkezett a település adventi vásárába.

Kovács Levente

A sárga mezes Tiszaföldvár a második helyről várja az új évet

Fotó: Pesti József

Hárommeccses győzelmi szériával ért véget a 2022-es esztendő a Tiszaföldvár futsalcsapata számára az NB II. Keleti csoportban, miután 7–5-re legyőzte a Nyírség FC-t. A földváriak Juhász Zsombor révén szereztek vezetést a negyedik percben, viszont rögtön jött az egyenlítés az újfehértói együttestől. A szünet előtt három perc alatt négy gól is született, Balla Zalán találatára egy, Sindel Rolandéra pedig két perccel később jött a válasz, így 3–3-as állással vonultak szünetre a csapatok. 

A Nyírség FC kezdte jobban a második felvonást, hiszen hat perc után már két gól volt az előnye, viszont ezt a TISE nem hagyta annyiban. Az utolsó bő tíz percben Sindel két újabb találatával egalizált, majd Juhász és Szabó Tamás is betalált, amivel sikerült megfordítani a meccset, és kialakult a 7–5-ös végeredmény. 

A Tiszaföldvár ezzel a sikerrel a második helyről várhatja az ünnepeket, és a folytatásra sem kell sokat várnia, hiszen január 16-án, hétfőn a Kincsem Futsal otthonába látogatnak majd a földváriak. 

Tiszaföldvár SE–Nyírség FC 7–5 (3–3)

Homoki Sportcsarnok, 120 néző, vezette: Kakuk Szabolcs (Minda G., Aczél T.) 

Gólszerzők: Juhász Zs. (4., 37.), Balla (15.), Sindel (16., 28., 34.), Szabó T. (40.) ill. Tóth Á. (4., 23.), Tóth Cs. (16.), Domokos (18.), Budaházi (26.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!