Lábtoll-labda

2023.02.23. 21:00

Díjátadó után rajtol az évad

Közel három hónapos felkészülési időszak után szombaton, Újszászon a Reálspedíció Kupával megkezdődik a lábtoll-labda évad. Az idénynyitón felnőtt férfi és női csapatverseny, valamint férfi és női egyéni szerepel a programban.

Varga Csaba

Az elmúlt év legjobbjai közül: Farkas Lilla és Tóth Gábor is pályára lép a hétvégén

Fotó: Fehér János

Mint azt hírportálunknak Fehér János, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség főtitkára elmondta, a kezdés előtt vehetik majd át díjaikat a 2022-es év legjobbjai, ami nagyon sikeres volt az újszásziak számára, ugyanis mindegyik nemben és korosztályban ők bizonyultak a legjobbnak. Sőt a versenyszámonkénti értékelésben is az újszásziak végeztek az élen. Az ellenfelek fogadkoznak, hogy ebben az esztendőben ez nem így lesz.

Tehát az idei első megméretés szombaton indul Újszászon. Az esélyekről annyit, hogy a férfi csapatversenyben nagy harc várható az új összeállításokban játszó hazaiak és Nagykanizsa között, de Cserszegtomaj és Pusztaszer legénysége is beleszólhat a dobogós helyezésekbe. A nőknél pedig Újszász–Pusztaszer döntő várható. Természetesen az egyéni viadalokon is lehetnek majd meglepetések.

Az év játékosai:

Felnőttek: Herczeg Gábor és Farkas Lilla

Ifjúságiak: Rab Alexander és Diós Leticia

Serdülők: Szentpéteri Tamás és Bubori Hajnalka

Gyerekek: Kanalas Renátó és Dániel Petra

Szeniorok: Tóth Gábor és Perczel-Földi Nikoletta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában