Labdarúgás

2023.02.20. 21:00

Edzőmeccsen szerepeltek a jászkunsági együttesek

Ugyan a megyei élvonal már elkezdődött a hétvégén, azonban a II. és a III. osztály küzdelmeire még várnunk kell, így az ottani csapatoknál még zajlik a felkészülés időszak, és edzőmeccsekkel hangolódnak a bajnoki folytatásra.

Kovács Levente

Nem bírt a MÁV fiataljaival a narancssárga mezes Lurkó Focimánia

Forrás: MW Archívum

Fotó: Pesti József

Szombaton a megyei másodosztály éllovasa, a Lurkó Focimánia a Szolnoki MÁV U19-es együttesével szemben maradt alul. Nem volt sikeres tesztmeccse az Abádszalóknak sem, amely Poroszlón kapott ki. Nyert viszont a Fegyvernek a Hevesvezekény ellen, illetve a Tiszajenő is a Kétpóval szemben. Két megye III-as edzőmeccset is rendeztek, a Besenyszög az Újszászt, míg a Berekfürdő a Nagyivánt győzte le.

Vasárnapra is maradtak felkészülési mérkőzések, a Jászboldogháza a Farmos ellen, a Cibakháza pedig a Kengyellel szemben aratott sikert. A Bánhalma nem bírt a Kunmadaras U19-es csapatával, döntetlennel ért véget a meccs.

A hétvégi edzőmeccsek eredményei:

Szombat: Szolnoki MÁV U19–Lurkó Focimánia 4–2, Poroszló–Abádszalók 5–3, Fegyvernek–Hevesvezekény 5–2, Tiszajenő–Kétpó 11–2, Újszász–Besenyszög 1–3, Berekfürdő–Nagyiván 5–3. Vasárnap: Jászboldogháza–Farmos 6–2, Cibakháza–Kengyel 6–2, Bánhalma–Kunmadaras U19 3–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában