Gyász

2023.05.04. 13:29

Fiatalon elhunyt a ragyogó labdarúgó, Kollár Tamás

Rövid ideig tartó súlyos, türelemmel viselt betegségben május 4-én elhunyt Kollár Tamás labdarúgó, épületasztalos.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Elkötelezetten szerette a futballsportot, már nagyon fiatal korától kezdődően évekig erősítette a Szolnoki MÁV-MTE, majd a MÁV SE és a MÁV FC korosztályos csapatait. Épületasztalos szakmáját, amelyben a sport mellett idehaza és határon túl is dolgozott, 1992-ben szerezte a szolnoki 633. számú Petőfi Sándor Ipari Szakmunkásképző Intézetben.

Felnőttként harmad- és negyedosztályokban futballozott nagypályán a vármegye több településén is. Az utóbbi években kispályás labdarúgó-bajnokságokban focizott, kreatív játékát és gólerősségét számos díjjal ismerték el, több alkalommal bajnoki címet is szerzett aktuális csapataival.

Kollár Tamás évekig erősítette a Szolnoki MÁV-MTE, majd a MÁV SE és a MÁV FC korosztályos csapatait
Forrás: Kollár Tamás Facebook-oldala

Kollár Tamás 1974. szeptember 4-én született, ez év őszén töltötte volna be 49. életévét.

Temetése előtti gyászszertartása május 26-án 10 órakor kezdődik Szolnokon, a Kőrösi úti köztemető nagyravatalozójában, ahol családja, gyászoló édesanyja és megtört gyermekei mellett rokonai, sporttársai, barátai, ismerősei búcsúztathatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában