Labdarúgás

2023.06.25. 08:30

A szolnoki helyőrség csapata nyerte az idei kispályás focitornát – videóval

Az évről-évre megrendezett torna idei nyitányát a gyász és a tisztelet csendje egészítette ki, ezzel búcsúzva a horvátországi helikopter-balesetben elvesztett bajtársaktól.

Mészáros Géza

A Magyar Honvédség tradicionális labdarúgó-tornájának ez évi csapatai

Forrás: Magyar Honvédség

Idén a Magyar Futball Akadémia pályái szolgáltattak helyet a Magyar Honvédség hagyományos, 1990-től évente zajló kispályás labdarúgó-tornájának – adta hírül a Magyar Honvédség sajtóosztálya. A napokban lebonyolított eseményen a Honvédelmi Minisztérium, valamint háttérintézményei, a Magyar Honvédség, illetve meghívásos alapon a rendőrség, összesen húsz csapata mérkőzött meg egymással. 

A torna idei nyitányát a gyász és a tisztelet csendje egészítette ki, ezzel búcsúzva a horvátországi helikopter-balesetben elvesztett bajtársaktól.

Normál kategóriában a szolnoki MH Kiss József 86. Helikopterdandár katonasportolói léphettek a dobogó legfelső fokára. A kiemeltek versenyét a Magyar Honvédség tábornoki csapata nyerte meg. Az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár különdíját a HM Sportért felelős Államtitkárságának játékosai vehették át, mint legsportszerűbb csapat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában