Vízilabda

2023.09.17. 09:25

Megosztoztak a pontokon a rangadón

Óriási küzdelem és taktikai csata jellemezte az egész összecsapást.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Szolnoki játékosokkal a fedélzetén idei első OB I/B-s bajnoki mérkőzésére készült a Cegléd, mely rögtön a tavalyi bronzérmes Angyalföldi Sportiskola elleni rangadóval indította a szezont.

A hazai fiatalok szerezték meg a vezetést egy akciógóllal, mint utóbb kiderült, többször nem is volt náluk az előny. A Cegléd még ebben a negyedben fordított, ám végül döntetlen állással indították a felek a második játékrészt. Ezt már megnyerte a vendég együttes, de továbbra is kiegyenlített küzdelem zajlott és csak egy góllal vezetett Sűrű Dezső csapata a félidőben.

A folytatásban többször is két góllal ment a Pest vármegyei alakulat, de az ASI mindannyiszor utolérte őket. A harmadik negyedben mindkét oldalon egyforma számban potyogtak a gólok, majd a záró felvonás hazai góllal indult. Innen a Cegléd újra két gólosra hízlalta előnyét Kovács Milán révén, de még ez sem volt elég a sikerhez, mert ismét egyenlített a fővárosi együttes sőt, a hajrában még a győzelemre is esélye volt, de kihagyták a büntetőt.

Sűrű Dezső: Óriási küzdelem és taktikai csata jellemezte a mérkőzést, amelyet igyekeztünk kézben tartani. Az egész csapat dicséretet érdemel.

ASI DSECeglédi VSE 1010 (22, 12, 44, 32)

Budapest, Kőér u. 50 néző, vezette: Ádám Frank, Donauer Márk dr.

Cegléd: HÖRÖMPŐ - Magyar B. 1, Zéman, Reményi, Szirmai, Nagy R. 2, KOVÁCS M. 3. Csere: Hajdú, Pataki 1, Süveges, Bukta 1, BALLA D. 2. Edző: Sűrű Dezső.

Gól - akcióból: 16/3, ill. 13/3.
Gól - büntetőből: 3/2, ill. 2/2.
Gól - emberelőnyből: 11/5, ill. 12/5.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában