Futsal

2023.09.19. 14:36

Megszerezte első győzelmét a szezonban a Tiszaföldvár

A TiSE Dunakeszin aratott magabiztos sikert az NB II. Keleti csoportjának második fordulójában.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Vereséggel kezdte az NB II.-es futsalidényt a Keleti csoportban a Tiszaföldvár, miután kikapott hazai pályán a Kincsem Futsaltól. A második fordulóban tehát idegenben kellett javítaniuk a tiszazugiaknak a Dunakeszi ellen.Bozsó László távollétében Benedek Zsolt irányította az együttest a Pest vármegyeikkel szemben. A találkozó eleje azonban nem alakult kedvezően a TiSE számára, ugyanis viszonylag korán kétgólos hátrányba kerültek a földváriak. Székely Dávid két perccel később szépített, Szentmiklósi Dániel találatával pedig egyenlítettek is, és 2–2-es döntetlennel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész közepén Szentmiklósi újabb góljával már vezettek a földváriak, azonban egy perccel később egalizáltak a hazaiak,  és ismét döntetlen állt az eredményjelzőn.

A meccs hajráját jobban bírta a Tiszaföldvár, és három perc alatt eldöntötte az összecsapás sorsát. Előbb Benedek Zsolt talált be, majd Ficsor Richárd, Polák Gergő és Sipos Márk is eredményes volt, ezzel pedig 7–3-as győzelmet arattak a tiszazugiak a második fordulóban a Dunakeszi ellen.

VS Dunakeszi–Tiszaföldvár SE 3–7 (2–2)

Dunakeszi, vezette: Deme Rajmund (Mákos M., Mózsa Á.)

Dunakeszi: Bajusz – Gémesi, Szabó J., Benedek B., Birinyi. Csere: Dohány, Rezsabek, Závodszky, Veress, Tompa, Jászberényi, Fehér K., Kiss B. Dénes M. Edző: Makk Levente.

Tiszaföldvár: Sándor B. – Szabó T., Székely D., Juhász Zs., Ficsor R. Csere: Sipos M., Balla, Polák, Szentmiklósi, Légrádi, Benedek Zs. Megbízott edző: Benedek Zsolt.

Gólszerzők: Szabó J. (6., 7.), Závodszky (30.), ill. Székely (9.), Szentmiklósi (17., 29.), Benedek Zs. (33.), Ficsor (34.), Polák (34.), Sipos M. (36.)
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!