Labdarúgás

2023.10.17. 07:30

A Tiszaszentimre véget vetett a Jászapáti közel egy éves veretlenségének

Több mint tíz hónap után kapott ki ismét a Vármegye II.-ben a Jászapáti, Menyhárt Dániel együttese legutóbb 2022. november 26-án a Lurkó Focimániától szenvedett vereséget. A jászságiakat ezúttal a Tiszaszentimre múlta felül, de nyert hétvégén az Árokszállás, az Abádszalók, a Fegyvernek és a Besenyszög is. A kilencedik fordulóban a Kunmadaras volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

Nem tudta megállítani a Túrkeve a piros mezes árokszállásiakat

Fotó: Pesti József

Tiszaszentimre–Jászapáti 2–0 (0–0)

Tiszaszentimre, 80 néző.

Vezette: Ábel Péter.

Tiszaszentimre: KALÓZ – SZŐKE T., Szivák (Törőcsik, 81.), SZŐKE P., OLÁH ZS., NÉMETH J., SZŐKE Á., VARGA B., Újvári, NAGY T., Kalóz Á. (FÁBIÁN M., 20.) (Gyulai, 76.). Edző: Szoboszlai Zsolt.

Jászapáti: Vincze G. – Papp B., Illés, Menyhárt (Varga N., 79.), Tajti, Birkás, Urbán, Balog N. (Szabari, a szünetben), Donkó, BÉRES, Lendvai (Panyi, 62.). Edző: Menyhárt Dániel.

Gólszerzők: Nagy T. (51.), Varga B. (56.).

Rangadóhoz méltó színvonal jellemezte a mérkőzést. Mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, melyet a második félidőben a hazaiak lelkes szurkolótáboruk segítségével megszerezték a három pontot.

Szoboszlai Zsolt: – Igazi csapatként küzdve megérdemelten vertük meg a tavalyi bajnokot.

Menyhárt Dániel: – Hosszú sorozat után szenvedtünk vereséget, ez minden csapatban előfordul előbb-utóbb, a jövő heti mérkőzésre kell koncentrálnunk innentől.

Tudósított: Szoboszlai Zsolt

Jászárokszállás–Túrkeve 5–2 (3–1)

Jászárokszállás, 100 néző.

Vezette: Túró Kálmán.

Jászárokszállás: UNGVÁRSZKY – Polyák, Ördög, NAGY B., Kiss Zs. (Major, 65.), GÁCSI A. (Bordás, 57.), RÉDEI, CSIKÓS (Hopka, a szünetben), CZUCZOR, Bobák, Váradi (Kovács T., 69.). Edző: Csikós József.

Túrkeve: Gulyás G. – Varga A., Rapi (Lengyel R., 60.), Lisznyai, Kállai Do. (Fésűs-Farkas, 19.), Suszter, Geszti, Kállai Dá., Csontos, Suri, PINTÉR I. Edző: Jandó Ferenc.

Gólszerzők: Csikós (10.), Rédei Á. (13., 90+1.), Bobák (41.), Bordás (83.), ill., Suri (26.), Kállai Dá. (78. – tizenegyesből).

A Jászárokszállás nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, ami gólokbon is mutatkozott, majd a végén rátett még egy lapáttal, így magabiztos hazai győzelem született.

Csikós József: – A mérkőzés elejét jól kezdtük és a végét is sikerült jól befejeznünk. Gratulálok a csapatomnak!

Jandó Ferenc: – Az első húsz percet odaajándékoztuk az ellenfélnek, ezt követően visszajöttünk a meccsbe, de a végére elfáradtunk.

Tudósított: Kiss Jenő

Abádszalók–Jászalsószentgyörgy 4–0 (2–0)

Abádszalók, 100 néző.

Vezette: Sütő Zsolt.

Abádszalók: Horváth Zs. – Halas M. (Csukodi Gy., 63.), Weiszhaupt (Csukodi K., 80.), OLÁH L. (Halas A., 80.), Dányi, JUHÁSZ A., Horváth Sz. (Farkas D., 72.), FARKAS J., Varga S., Gál G., Szóládi. Edző: Lajos Tibor.

Jászalsószentgyörgy: Dencs – Kónya, Fekete T., Kanalas (Gazsi I., 20.), Szabó Z., Urbán (Baranyi, 73.), Fogler (Varga Sz., a szünetben), Törőcsik (Serfőző, 50.), Tóth G., Fajka D. (Sáfrán, 70.), Farkas I. Edző: Gazsi István.

Gólszerzők: Halas M. (14.), Juhász A. (40., 63. – az elsőt tizenegyesből), Varga S. (78.).

A hazai csapat végig uralta a mérkőzést, a vendégeknek csupán néhány veszélyes támadása futotta az erejéből.

Lajos Tibor: – A helyzetkihasználásunk még javulhat, de legalább már nem kaptunk gólt.

Gazsi István: – Akik eljöttek, azoknak köszönöm, akik otthon maradtak, azoknak is.

Tudósított: Lajos Tibor

Fegyvernek–Tiszajenő 3–2 (2–0)

Fegyvernek, 100 néző.

Vezette: Jancsó József.

Fegyvernek: Korpás – Márton P., Pápai (Karikó, 62.), BOHÁCS D., Ballók (Fehér L., 62.), Szász (Stalmájer, 74.), SZABÓ M., Rézsó K. (Fábián D., 53.), BUDAI, Csortos (Vitáris, 68.), Bohács M. Edző: Bohács Tibor.

Tiszajenő: Mészáros L. – Terjéki, HEGYI, Fazekas Á. (Nyuli B., 65.), Tóth A., LAJKÓ, LAKATOS P., Czagány, Fekete T. (Gál P., 70.), Kozák (Radics, 61.), KORSÓS (Puskás, 79.). Edző: Márton Péter.

Gólszerzők: Szabó M. (1.), Ballók (32., 58.), ill., Lajkó (48.), Czagány (78.).

Az első félidőben a vendégek jobban futballoztak, de a hazaiak rúgták a gólokat. A folytatásban kiegyenlített volt a játék és ugyan eggyel több jenői találat született, de a fegyverneki csapatnak – még ha nehezen is – de sikerült előnyéből egy gólt megtartania.

Bohács Tibor: – Csapatunk fegyverneki vagy itt nevelkedett játékosokból ál, akik nem juttatásért, hanem Fegyvernekért és a szurkolókért játszanak. Vannak mélypontok, de a srácok szíve mindig a helyén van, így volt ez most is, gratulálok a csapatnak!

Márton Péter: – Helyenként durva hangvételű mérkőzésen nem sikerült a győzelem. Gratulálok a hazaiaknak!

Tudósított: Náhóczki Sándor

Besenyszög–Jászboldogháza 6–2 (4–0)

Besenyszög, 80 néző.

Vezette: Borók József.

Besenyszög: Bezzeg – SUBA, BERÉNYI, Virág, HÉJA, Nyeső, Serfőző, Szekeres T., Csajbók (Csabajda, 70.), GILSZKI, Székely Z. (Takács Á., 70.). Edző: Kocsis Andor.

Jászboldogháza: PÁDÁR – Káposztás D., Kordács (Trangusz, 83.), Tóth E., Kisnémeth (Pomaházi, 81.), Bodor, Gergi, Nagy N., Nagy M. (Racs, 70.), Kövér, Józsa (Nagy M., a szünetben). Edző: Bodor Máté.

Gólszerzők: Héja (9., 31., 36., 64.), Suba (26.), Virág (47.), ill., Nagy N. (59.), Kövér (62.).

A gólok révén a második félidőre kicsit kiengedett a hazai csapat, így született két vendég találat, de így sem forgott veszélyben a Besenyszög győzelme.

Kocsis Andor: – Sajnálom, hogy a második félidőt könnyelműen vettük, mert nem valami rózsás a gólkülönbségünk.

Bodor Máté: – Ha 5–2-es állásnál nem mentenek a hazaiak a gólvonalról, akkor akár izgalmassá is tehettük volna a mérkőzést.

Tudósított: Kocsis Andor

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!