Labdarúgás / Galériával

2023.10.08. 19:39

Rossz játéka ellenére simán nyert a Tiszafüred

Bár gyengén játszott, szinte összes lehetőségét értékesítette a Tiszafüred csapata a harmadosztályú küzdelmek tizedik fordulójában, és megverte a Gyöngyöst.

Rózsa Róbert

Kihasználta helyzeteit a kékmezes füredi gárda a Gyöngyös elleni találkozón, ez pedig győzelmet ért a Tisza-tó-partiaknak

Fotó: Pesti József

NB III., Észak-Keleti csoport, 10. forduló

Facultas Tiszafüredi VSE–Gyöngyösi AK 5–2 (1–1)

Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, vezete: Sándor Csaba (Flinta, Németh B.)

Tiszafüred: Tajti B. – Ludvig, Bernáth, Elek, Fülöp, Szövetes – Barzsó, Bakos, Mácsai – Nagy Zs., Erdei. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Mácsai (4., 90+2), Erdei (50.), Nagy (58., 77.), ill. Trombola (41.)

Jól indult a találkozó a hazai csapat számára, hiszen már a találkozó elején vezetést szereztek. Azonban a sereghajtó Göngyös eztán helyzetek sorát alakította ki, a fürediek szerencséje, hogy kapusuk, Tajti Bence kiváló napot fogott ki, és egy távoli lövést leszámítva mindent fogott. Az 1–1-ről induló második félidőben lanyhult a Gyöngyös, ellenben a Tiszafüred könyörtelenül kihasználta helyzeteit, és megszerezte első hazai győzelmét a szezonban.

Dorcsák Zoltán: – Idénybeli leggyengébb játékunkkal tudtunk nyerni. Ami örömteli, hogy jó százalékban használtuk ki a lehetőségeinket, ez eddig nem volt jellemző ránk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában