Úszás

2023.10.16. 19:33

Tizenhárom érmet szereztek a szolnoki úszópalánták

Az elmúlt hétvégén Hódmezővásárhelyen rendezték meg a VIII. Nemzetközi Rövidpályás Hód Kupa elnevezésű úszóverseny küzdelmeit. Az utánpótlás seregszemlén 35 klub 438 úszópalántája, köztük az Invictus SC szolnoki tagozatának csapata is rajtkőre állt. A magyar fiatalok mellett dán, francia, szerb és román gyerekek is indultak.

Varga Csaba

Jól szerepelt az Invictus csapata Hódmezővásárhelyen

Forrás: Invictus SC Facebook-oldala

 – A szezon első versenyén igyekeztünk felvenni a versenyt a többi csapattal – mondta lapunknak Szekeres Szilvia, az Invictus edzője. A 2014-ben született versenyzőink kitettek magukért, hiszen 13 érmet szereztek, többen dupláztak és egyéni csúcsot repesztettek. A szezonkezdés mindig nehéz, de összegezve a két napos megméretést elmondhatjuk, hogy jól sikerült a nyitány. Folytatjuk tovább az edzéseket, majd novemberben és decemberben újabb versenyeken fogunk indulni.

Eredmények:

Aranyérmesek: Kányási Luca 100 m pillangó, Dér Márton 100 m pillangó.

Ezüstérmesek: Czeglédi Emese 50 m mell, Erdei László 100 m pillangó, Donkó Gréta 100 m pillangó, Hegyi Mira 100 m vegyes.

Bronzérmesek: Donkó Gréta 100 m gyors, 50 m pillangó, Csibra Lehel 100 m gyors, 100 m vegyes, 50 m mell, Czinglér Tamás 100 m mell, Hegyi Mira 400 m vegyes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában