Díjazás

2023.11.13. 07:05

A ceglédi sportélet kiválóságaira tehetnek javaslatot a városlakók

Díj adományozására tehetnek javaslatot november végéig Cegléd lakói. A város sportjáért elismerést annak ítélik oda, aki a helyi sportélet valamely területén kimagasló teljesítményt nyújtott.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Felhívást tett közzé szerdán a Cegléd Város Sportjáért Díj adományozására a polgármesteri hivatal. Közösségi oldalukon arról számoltak be, hogy a rangos elismerés annak a személynek adományozható, aki a település érdekében a sportélet valamely területén kimagasló teljesítményt nyújtott, vagy huzamosabb időn át folytatott kiemelkedő munkát, vagy aki a testnevelés és sport szellemi, anyagi gyarapodásáért példaértékűen dolgozott. Kitüntethető továbbá az is, aki példás magatartást tanúsít a közösségi és magánéletben egyaránt.

A díj odaítélésére személyi javaslatot tehet bármely helyi polgár, illetve közösség az erre rendszeresített űrlap felhasználásával, vagy annak alapján készített írásbeli indokolással. Az elismerést minden évben ünnepélyes keretek között, Cegléd polgármestere vagy megbízottja adja át. A javaslatokat legkésőbb november 30-ig kell a polgármesterhez eljuttatni a [email protected] e-mail címre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában