Labdarúgás

2023.11.18. 08:00

Helyzetkihasználásán is javítania kell a Karcagnak a Sényő ellen

Legutóbbi öt meccséből mindössze egyet nyert csak meg a Karcag együttese az NB III. Észak-Keleti csoportban. Varga Attila csapatának legutóbb a DEAC ellen nem sikerült betalálnia az ellenfél kapujába, ezen mindenképpen változtatnia kell a nagykunságiaknak, ha nyerni szeretnének a héten edzőváltáson is átesett Sényővel szemben.

Jegesi László

A karcagi védelem helytállt legutóbb a DEAC ellen, a sikerhez a támadójátékán kell javítania a nagykunságiaknak

Fotó: Pesti József

NB III. Észak-Keleti csoport, 16. forduló

Szombat, 13.00

Karcagi SE–Sényő FC

Unalmas, esemény nélküli mérkőzésen remizett pályaválasztóként a Karcag együttese a DEAC ellen – a kapusok akár szabadságra is mehettek volna, annyira nem akadt dolguk a találkozón. A nagykunsági együttes támadójátékára nem ez volt eddig a jellemző, sokkal inkább a kihagyott helyzetekben jeleskedtek csatáraik. Mindenképp többre van szükség Hujbert Botondéktól, ha nem akarnak teljesen leszakadni az élmezőnytől.

A Sényő az utóbbi hat mérkőzéséből négyet elveszített, kettőn pedig döntetlenre végzett, igaz, hogy öt találkozón is idegenben lépett pályára. Az első találkozón a Sényő a hosszabbításban szerzett góllal fektette két vállra ellenfelét, itt a lehetőség a visszavágásra. A hazaiaknál Székely Dávid és Kónya Csaba továbbra is sérültek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában