Labdarúgás

2023.11.21. 06:55

Megnyerte a rangadót, és átvette a vezetést a Besenyszög a Vármegye II.-ben

A Besenyszög legyőzte a forduló rangadóján a Tiszaszentimrét, ezzel pedig a tabella élére állt. A jászsági derbin az Apáti nyert, háromgólos sikert aratott az Abádszalók és a Fegyvernek is, míg a Boldogháza döntetlent játszott a Tiszajenővel. A hétvégén a Túrkeve volt a szabadnapos a Vármegye II.-ben.

Szoljon.hu

A piros mezes apátiak nyerték a jászsági derbit a Szentgyörgy ellen

Fotó: Pesti József

Abádszalók–Jászárokszállás 3–0 (1–0)

Abádszalók, 60 néző.

Vezette: Túró Kálmán.

Abádszalók: Horváth Zs – Halas M., Weiszhaupt, FARKAS D. (Halas A., 81.), OLÁH L. (Nagy B., 85.), Varga S., JUHÁSZ A., Horváth Sz. (Pócsi, 81.), FARKAS J., Gál G., Szóládi. Edző: Lajos Tibor.

Jászárokszállás: UNGVÁRSZKY – Polyák (FARKAS A., 70.), Ördög (Major, 57.), Nagy B., Bordás (Görbe, 62.), Gácsi, Csikós T., Czuczor, Hopka, Bobák (Kovács T., 53.), Váradi. Edző: Csikós József.

Gólszerzők: Farkas D. (20., 65.), Oláh L. (49.).

A hazai csapat végig dominált a nem túl sok helyzetet hozó mérkőzésen.

Lajos Tibor: – Ha így tudunk játszani, mint ezen a mérkőzésen, akkor egy nagyon szép eredményt fogunk elérni év végén.

Csikós József: – Az őszi szezon leggyengébb játékát mutatva megérdemelt hazai győzelem született.

Tudósított: Lajos Tibor

Jászboldogháza–Tiszajenő 1–1 (0–1)

Jászboldogháza, 30 néző.

Vezette: Rajcsányi Sándor.

Jászboldogháza: Pádár – Halmai (Lénárt, 9.) (Milic, 79.), Kordács (Dékány, 79.), Tóth E., Racs, Pomázi, Bodor, Nagy N., NAGY M., Kövér, Gömöri. Edző: Bodor Máté.

Tiszajenő: TERJÉKI – Puskás, Hegyi, Nyuli B., Tóth A., TÓTH T. (Márton P., 86.), Lajkó, Nyuli R., LAKATOS P., Fekete T., Radics (Gál P., 76.). Edző: Márton Péter.

Gólszerzők: Nagy M. (89.), ill. Radics (38.).

A végig fölényben játszó hazai csapatnak csak a szél segítségével tudott gólt lőni a vendég gárda.

Bodor Máté: – Az első félidőben többet kellett volna tennünk a győzelemért, mert a másodikban megküzdöttünk a hatalmas széllel.

Márton Péter: – Nehéz mérkőzésen nem tudtunk végig koncentrálni, ezért kicsúszott a győzelem a kezünkből. Gratulálok a hazai csapatnak!

Tudósított: Darók Viktor

Fegyvernek–Kunmadaras 3–0 (1–0)

Fegyvernek, 80 néző.

Vezette: Sütő Zsolt.

Fegyvernek: Sebestyén – Márton P., Bohács D. (SIMON G., a szünetben), Stalmájer (Fehér L., 70.), Szász K., Szabó M., Csortos (Náhóczki, 70.), Kerepesi, KARIKÓ, Ballók V., PÁPAI. Edző: Bohács Tibor.

Kunmadaras: Szabó Z. – Vas, Rózsa S., Lázók A., Lázók N. (Lólé, 56.), Seres, Viktor, Tasi, Simon S, Rózsa II. S. (Kelemen Zs., 56.), Vadász. Megbízott edző: Lázók Attila.

Gólszerzők: Csortos (37.), Pápai (62.), Márton P. (90.).

A küzdelmes, de nem túl magas színvonalú meccsen a fegyverneki csapat veszélyesebb volt kapura és ez döntött a három pont sorsáról.

Bohács Tibor: – Ma elsősorban a győzelemnek örülhetünk, de a srácok megdolgoztak érte, kitartó szurkolóink örömére.

Lázók Attila: – Gratulálok a hazai csapatnak, jó iramú mérkőzésen megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Tudósított: Náhóczki Sándor

Jászapáti–Jászalsószentgyörgy 4–2 (1–2)

Jászapáti, 40 néző.

Vezette: Kóródi Ferenc.

Jászapáti: Andrási – Papp B., Szabari, Illés, MENYHÁRT, Csőke (Lukácsi, 84.), Birkás (Panyi, 74.), TAJTI, URBÁN, DONKÓ, Béres. Edző: Menyhárt Dániel.

Jászalsószentgyörgy: DENCS – Serfőző, Kobela (Fajka Á., 56.), Kónya, Fekete T., Kanalas, KOVÁCS A., Szabó Z. (Fogler, 77.), TÓTH G., Füleki (Törőcsik, 79.), Farkas I. Edző: Gazsi István.

Gólszerzők: Csőke (29.), Menyhárt (48., 75. – az elsőt tizenegyesből), Urbán (70.), ill. Kanalas (7.), Kovács A. (16.).

Az elmúlt időszak esőzései után a lehetőségekhez mérten jól előkészített pálya fogadta a csapatokat, mindkét együttes megpróbált a győzelemre játszani. Az első félidő elején ráijesztett a hazaiakra a Jászalsószentgyörgy, mivel a 15. percben már 2–0-ra vezetett. A Jászapáti a második félidőben viszont eldöntötte a mérkőzést.

Menyhárt Dániel: – Szabadnapos hétvége után elég nehezen tudott a csapat felpörögni, egész pontosan egy félidőt kellett rá várni, azonban a második játékrészben egy jó iramú, kemény, de sportszerű mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot.

Gazsi István: – A játék összképe alapján a motiváltabb hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Tudósított: Budai István

Besenyszög–Tiszaszentimre 3–2 (1–1)

Besenyszög, 80 néző.

Vezette: Borók Dániel.

Besenyszög: Bezzeg – BERÉNYI, Takács, VIRÁG, SERFŐZŐ, Hegedűs G., BERKI, Tóth K., Szekeres T. (Patonai, 59.), Csajbók, CSABAJDA. Edző: Kocsis Andor.

Tiszaszentimre: Kalóz – SZŐKE P., Oláh Zs., SZŐKE Á., VARGA B., Pékó, BAGA, CSÉCSEI (Gyulai, 80.), Juhász E., Újvári, FÁBIÁN M. (Turó, 82.). Edző: Szoboszlai Zsolt.

Gólszerzők: Virág (42.), Szekeres (54.), Berényi (73.), ill. Baga (1., 51.).

Parázs meccsen a vendégek végig pariban voltak a hazaiakkal, de végül a Besenyszög tartotta otthon a három pontot.

Kocsis Andor: – Rangadóhoz méltó játékot láthattunk, bár a kezdésnél egy kicsit az öltözőben maradtunk, ugyanis gólt kaptunk az első percben, a félidő végén viszont egyenlítettünk. A második játékrészben újból vezetést szereztek a vendégek, de sikerült egyenlítenünk, majd átvettük a vezetést, többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, a Szentimre csak pontrúgásból volt veszélyesek. Az egész csapat dicséretet érdemel!

Szoboszlai Zsolt: – A rossz talajú pályán, korrekt játékvezetés mellett az a csapat nyert, amelyik többször használta ki az ellenfél hibáit. A döntetlen reálisabb lett volna, de sajnos ilyen a futball. Jövő héten lelkes szurkolóink támogatása mellett szeretnénk győzelemmel búcsúzni az őszi szezontól.

Tudósított: Kocsis Andor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában