Siker

2023.12.29. 15:30

A Törtetők csapata nyerte a Karácsony Kupát Jászberényben

A kétnapos tornára a versenybizottság 16 csapat nevezését fogadta el.

Pesti József

A Törtetők gárdája vitte haza idén a Karácsony Kupát

Fotó: Pesti József

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezték Jászberényben a Karácsony Kupa elnevezésű kispályás teremlabdarúgó tornát. A kétnapos rendezvényen 4 csoportban 16 csapat versenyzett egymással. A versenykiírás értelmében nem szerepelhetett a Nemzeti Bajnokság első három, illetve a futsal első két osztályában ősszel pályára lépő játékos.

A csoportmérkőzéseken mindenki játszott mindenkivel, utána egyenes kieséses rendszerben folytatódott a versengés. A játékidő 1X 25 perc volt.

A győztesnek járó serleget a szabadtéri városi kispályás bajnokság első osztályába frissen feljutott Törtetők gárdája vehette át, miután a döntőben 2-0 arányban bizonyult jobbnak a megyei első osztályban vitézkedő Jászberényi FC fiataljaira épülő „ASZB" ellen. A képzeletbeli dobogó 3. fokára Japppán és barátai léphettek fel, akik a kisdöntőben büntetőrúgásokkal bizonyultak jobbnak ellenfelüknél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában