Lábtenisz

2023.12.05. 10:28

Játékkal búcsúztatták az évet a szolnoki tengósok

Az első ízben megrendezett Rékas Kupával zárták az évet a Szolnoki Sportcentrum Lábtenisz Klub versenyzői. Egy vidéki párost azért maguk közé engedtek, velük együtt remek színvonalú mérkőzéseken, év végi tartalék energiáikat is mozgósítva döntöttek a végső sorrendről.

Jegesi László

A Rékas Kupa dobogósai

Fotó: Facebook.com / Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola

Kiváló szervezőmunka, jó körülmények fogadták a résztvevőket Zagyvarékason, az általános iskola tornatermében. Polónyi László, az intézmény igazgatója, egyben a település polgármestere nyitotta meg a versenyt, amelyre végül tíz páros nevezett, soraik között a volt futballista Rokszin Ádámmal és a még aktív Lengyel Bélával . A rendezvényt megtisztelte jelenlétével a Sportcentrum szervezési csoportvezetője, Ribár Zsuzsa is, a kétfős csapatok kilétét pedig irányított sorsolással döntötték el.

Maga az esemény nagyszerű hangulatban zajlott, jó meccseken dőlt el a továbbjutás sorsa. A legjobb négy közé végül az arra legesélyesebb duók kerültek, akik egymás elleni mérkőzései, ha lehet még nagyobb izgalmakat hoztak, mint a csoportmérkőzések összecsapásai, és nagy küzdelem zajlott a végső győzelemért. Az esemény végeztével a résztvevők egy vacsoraesttel búcsúztatták még az óévet.

Végeredmény: 1. Fazekas Péter–Rokszin Ádám, 2. Ács Károly–Orosz Zsolt, 3. Lengyel Béla–dr. Örlős Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában