Futsal

2023.12.06. 14:30

Kiütötte ellenfelét és az élre állt a Tiszaföldvár

Az NB II. Keleti csoportjának 11. fordulójában a Tiszaföldvár a Dunakeszi együttesét fogadta, és magabiztos győzelmet aratott.

Kovács Levente

Székely Dávid (labdával) is betalált a Dunakeszi kapujába

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

NB II. Keleti csoport, 11. forduló

Tiszaföldvár SE–VS Dunakeszi 7–1 (2–0)

Tiszaföldvár: Sándor B. – Ficsor, Székely D., Juhász Zs., Vincze P. Csere: Gerhát, Sipos M., Sindel, Benedek Zs., Balla, Szentmiklósi, Bódai, Szécsi, Hevesi-Tóth. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Hevesi-Tóth (17.), Székely D. (20.), Balla (22.), Sipos M. (29.), Benedek Zs. (30.), Szécsi (33.), Ficsor (36.), ill. Atik (38.)

Sokáig kellett várni az első találatra, a 17. percben Hevesi-Tóth Tamás törte meg a gólcsendet. Az első félidő legvégén pedig Székely Dávid is betalált, így kétgólos előnnyel vonulhattak szünetre Bozsó Lászlóék. A második felvonás elején Balla Zalán volt eredményes, majd Sipos Márk, Benedek Zsolt, Szécsi Rajmond – aki 17 évesen második NB II-es mérkőzésén volt először eredményes a felnőttek között – és Ficsor Richárd is beköszönt rövid időn belül, így pedig már hét góllal vezetett a TiSE. A Dunakeszi végül megszerezte a szépítő találatot, ezzel kialakította a 7–1-es végeredményt.

A forduló másik mérkőzésén az Airnergy 5–4-re legyőzte a Csenger csapatát, így a Tiszaföldvár átvette a vezetést a tabellán.

A bajnokság állása:

1. Tiszaföldvár 26 pont, 2. Csenger 25, 3. Rubeola 22, 4. Kincsem Futsal 19, 5. Airnergy 18, 6. MEAFC-Miskolc 15, 7. Nyírség FC 12, 8. Dunakeszi 7, 9. Gyulaháza 5, 10. Energia SC Gyöngyös 4 pont.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!