Kézilabda

2024.02.17. 08:30

A Mezőtúr és a Székács is folytatná jó sorozatát

Két hónap szünet után folytatódnak a férfi NB II. küzdelmei, amelyben vármegyénk négy csapata érdekelt.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A G jelű nyolcasban a felsőházba jutásért folyó harcban érdekelt a címvédő törökszentmiklósi Székács legénysége.

– Január eleje óta hete három edzéssel és tesztmeccsekkel készültünk a folytatásra – tudatta lapunkkal Szloska Krisztián edző. – Sajnos több emberükre különböző okok miatt nem számíthatunk a szombati mérkőzésen, ellenben jó hír, hogy az elmúlt évad gólkirálya, Gelley Dávid felépült sérüléséből. Egyértelmű célunk a felsőházba jutás, ennek szellemében várjuk a rajtot.

Az ugyancsak G-csoportos Szolnoki KCSE és Túrkevei VSE a hátralévő három találkozó eredményétől függetlenül az alsóházban folytatja majd szereplését. Ennek ellenére koránt sem mindegy, milyen eredményeket produkálnak, hiszen a csoportok 5–8. helyezettjei is magukkal viszik az egymás elleni eredményeiket.

A Mezőtúr gárdája a H-csoport éléről várja a nyitányt.

– Heti három tréninggel, valamint a Békés és az Orosháza elleni edzőmeccsekkel hangoltunk a bajnoki rajtra – nyilatkozta Csizmadi Tamás edző. Sorainkban mindenki a fedélzeten, meg akarjuk őrizni vezető pozíciónkat, a Berettyó otthonába is nyerni megyünk a szombat este.Varga Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában