Vízilabda

2024.02.26. 18:30

A Ceglédi VSE győzelme a hajráig kérdéses volt

Az őszi sima győzelem és az ellenfél tabellán elfoglalt helyezése alapján akár könnyed szombat délelőtti labdázgatásban is bízhatott a Cegléd a Kecskemét elleni OB I/B-s bajnoki találkozó előtt.

Nem így lett, a csapat kihagyott lövésekkel indította a találkozót, az első negyedben nem is esett gól. A folytatásban sem született találat sokáig, majd rövid idő alatt öt is, elsősorban a hazaiak jóvoltából. A második félidő elején két büntetőből szerzett góllal tovább növelte előnyét a Kecskemét (5–2) csak ezután kapott észbe Sűrű Dezső együttese. Zsinórban négy gólt jegyzett, végül döntetlen állásból indították az utolsó negyedet. Óriási csata folyt a vízben, a hajrában a jóval esélyesebb Cegléd a maga javára fordította az állást.

Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Kecskeméti VE–Ceglédi VSE 6–8 (0–0, 3–2, 3–4, 0–2)

Cegléd: HÖRÖMPŐ – Magyar B. 2, Zeman 1, Szirmai, BALLA D., Kovács M., Bukta. Csere: CZIGÁNY 2, Reményi, PATAKI, SÜVEGES 2, Nagy R. 1, Szabó R. Edző: Sűrű Dezső.

Sűrű Dezső: – Ellenfelünk a durvaság határán játszott az egész mérkőzésen. Támadásban fegyelmezetlen volt csapatunk, így csak az utolsó negyedben sikerült felülmúlni a kellemetlen stílusban pólózó Kecskemétet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában