Szavazzon!

2024.02.19. 10:00

Döntse el ön, kik legyenek az év sportolói!

A Szoljon.hu és az Új Néplap keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – keressük a legjobbakat.

Döntse el Ön, kik legyenek az év sportolói a Jászkunságban!

Íme a jelöltek, kategóriánként.

Női egyéni: Kőváriné Ivánfi Brigitta (szkander),  Csikós Zsóka (kajak-kenu), Kocsis Luca (atlétika), Turai Krisztina (darts), Notheisz Janka (karate).

Férfi egyéni: Lukács Norbert (kosárlabda), Kriska Norbert (labdarúgás), Rivasz-Tóth Norbert (atlétika), Móczó Milán (karate), Vismeg Zsombor (vízilabda).

Női csapat: az Újszászi VVSE női lábtoll-labda csapata, a Tehetség SE futsalcsapata, a New Step Fitnesz (akrobatikus látványtánc-egyesület), a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola NB II.-es női röplabdacsapata, a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola női párbajtőr­csapata.

Férficsapat: NHSZ-Szolnoki Olajbányász, a Martfűi LSE labdarúgócsapata, Szolnoki Dózsa Praktiker, a Tiszaföldvár SE futsalcsapata, a Szolnoki Sportcentrum – Sportiskola férfi nyolcas evezős egysége.

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként az olvasóink által a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart.

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a Szoljon.hu oldalon és az Új Néplapban is közzétesszük.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában