Labdarúgás

2024.02.01. 18:02

Meglepetést okozott a Kisújszállás felkészülési mérkőzésén

Bajnoki címért hajtó csapatot győzött le Újfalvi Erik együttese.

Kiss Ádám

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Bár az NB III.-as csapatoknak még bő egy hónapjuk van a bajnoki rajtig, az alsóbb osztályú együttesek a felkészülés hajrájába értek. Szerdán több gárda is edzőmeccset játszott.

Egy gól döntött a Karcag javára a Tiszafüred ellen, mindkét alakulat az NB III. Észak-Keleti csoportban érdekelt. A szintén harmadosztályú Martfű a Tiszakécske II. csapatához látogatott, és egy gólgazdag mérkőzésen 4–2-re győzött.

A Tiszaföldvár 2–0-ás vereséget szenvedett a Kecskemét második együttese ellen. A Jászfényszaru nyolcgólos találkozón végül alulmaradt a Nagykátával szemben, Tápiószentmártonban. A Jászberény Heves vármegyéből választott ellenfelet, és 4–0-ra múlta felül az Energia SC Gyöngyös gárdáját. A Kisújszállás némi meglepetésre 3–1-re nyert a bajnoki címért küzdő Mezőtúr gárdája ellen. A Lurkó Focimánia és a Tószeg már jól ismerik egymást a vármegye I.-ből, találkozójuk gól nélküli döntetlennel zárult, a Cserkeszőlő pedig kiegyenlített mérkőzésen kapott ki Szentesen.
 

Eredmények: 

Tiszafüred–Karcag 0–1

Mezőtúr–Kisújszállás 1–3

Kecskemét II.–Tiszaföldvár 2–0

Nagykáta–Jászfényszaru 5–3

Energia SC Gyöngyös–Jászberény 0–4

Lurkó Focimánia–Tószeg 0–0

Tiszakécske II.–Martfű 2–4

Szentes–Cserkeszőlő 2–1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában