Labdarúgás

2024.02.11. 19:00

Meglepte a Füzesabony a Tiszafüredet

Nem akart összeállni a védekezése az NB III.-as Tiszafürednek a Füzesabony elleni edzőmeccsen, amit végül nem is tudtak megnyerni.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Facultas-Tiszafüredi VSE–Füzesabony 2–2

Tiszafüred, műfüves pálya, 100 néző.

Tiszafüred: Tajti (Lisztes) – Ludvig, Tamás, Mácsai, Ballók D. (Varga D.) – Sallai (Pataki), Barzsó, Ballók B. – Gránicz, Kalmár (Antics), Nagy Zs. (Újvári). Edző: Dorcsák Zoltán.

Tiszafüredi gólszerzők: Gránicz, Antics.

A Tiszafüred ezúttal a Heves vármegyei bajnokság egyik favoritja, a Füzesabony ellen mérte össze erejét. Ha csak ebből a felkészülési mérkőzésből ítélkeznénk, bizony kevesebb esélyt adnánk a tavaszi folytatás előtt az NB III. Észak-keleti csoportjában jelenleg kieső helyen tanyázó hazai gárdának a bennmaradásra. A sok hiányzó meglátszott a csapat teljesítményén is, a régóta sérült Szövetes Krisztián mellett hasonló okokból többen is kihagyták ezt a találkozót. Különösen a védekezésben látszódott a szokatlan összeállítás, a jó erőkből álló hevesiek igencsak megszorongatták magasabb osztályú ellenfelüket, akik a második félidőben azért döntetlenre tudták menteni a mérkőzést. A következő hét végén a Dél-keleti csoportban szereplő Martfűvel meccsel a Tiszafüred.

Dorcsák Zoltán: – Annak ellenére, hogy felforgatott összeállításban léptünk pályára, többet vártam ettől a mérkőzéstől. A Füzesabony jól hozta ki a labdát, ezzel alaposan megnehezítették a dolgunkat. Védekezésben és támadásban is előre kell lépnünk a következő felkészülési mérkőzéseken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában