Labdarúgás

2024.02.04. 15:43

Tízgólos meccsen verte a Szolnoki MÁV a Tiszafüredet

Tíz gólt szerzett edzőmeccsén a Tiszafüred és a Szolnoki MÁV – utóbbi markolt többet a gólzsákból.

Jegesi László

A fehér mezes szolnokiak az Érd elleni utáni döntetlen és a Törökszentmiklós elleni győzelem után a Tiszafüredet is megverték

Forrás: MW Archívum

Fotó: Nagy Balázs

Facultas-Tiszafüredi VSE–Szolnoki MÁV 4–6 (3–1)

A Tiszafüred a Karcag után ismét vármegyei riválist, ezúttal a Szolnoki MÁV együttesét látta vendégül edzőmérkőzésen a hétvégén. Az egyik friss szerzemény, a Karcagról igazolt középső védő Aranyos Mózes ezúttal nem lépett pályára. A nagykunságiak elleni gólokban szegény (0–1) meccset most egy találatokban jóval gazdagabb követte, és bár ez is vereséggel végződött, az első hatvan perc biztató volt a jövőre nézve hazai oldalon. Ezalatt szinte átgázolt a védekezését feltoló vasutasokon a Tiszafüred, majd fiatalok váltották rutinosabb társaikat a pályán. Ezt pedig kihasználta Horváth Csaba gárdája és gólokkal jelezték, hogy ők sem hiába készülnek a tavaszi küzdelmekre.

Tiszafüred: Lisztes – Ludvig, Tamás Sz., Bernáth, Ballók B. - Hujbert, Mácsai, Barzsó - Gránicz, Pataki V., Nagy Zs. A második félidőben pályára lépett még Tajti (kapus), Ballók D., Erdei, Antic, Varga D., Sallai, Újvári és Iharos is.

Szolnoki MÁV FC: Csáki – Sitku (Dudok), Kardos (Demeter), Szabó R., Kópis – Tisza, Pelles, Lengyel (Dósa) – Kató (Clinton), Annus (Barna V.), Iván M. (Bakti).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában