Labdarúgás

2024.02.27. 07:00

Átvette a vezetést a Jászapáti a Vármegye II. tabelláján

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye II. osztályát a 18. forduló előtt még vezető Besenyszög volt a szabadnapos a hétvégén, így a Jászapáti győzelmével átvette az első helyet a tabellán. A bajnokaspiráns Tiszaszentimre pontokat vesztett a sereghajtó Jászboldogházával szemben, míg a dobogóra pályázó csapatok, az Abádszalók és a Jászalsószentgyörgy is győzelmet aratott vendégével szemben. A Tiszajenő pedig döntetlenjével egy helyet lépett előre a tabellán.

Szoljon.hu
A dobogóra pályázó Jászalsószentgyörgy két góllal győzte le a Fegyverneket a Vármegye II.-ben
Fotó: Pesti József

Vármegye II. eredmények

Jászapáti–Túrkeve 3–0 (1–0)

Jászapáti, 100 néző.

Vezette: Arany László.

Jászapáti: Vincze G. (Tóth L., 75.), – PAPP B., Szabari (Balog N., 61.), Illés, TARKÓ (Lukácsi, 69.), Kiss G. (Csőke, 56.), Birkás (Tajti, a szünetben), URBÁN, DONKÓ, BÉRES. Edző: Menyhárt Dániel.

Túrkeve: Gulyás – LASKAI, Kállai Do., Rapi, SUSZTER, Lisznyai, Bikki (Lakatos K., a szünetben), Geszti, Kállai Dá., Suri (Fésűs-Farkas, 85.), Kutich. Edző: Jandó Ferenc.

Gólszerzők: Tarkó (18.), Menyhárt (59.), Lukácsi (88.).

A hazai csapat már a mérkőzés kezdetén magához ragadta a kezdeményezést. Megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a Jászapáti, jó játékvezetés mellett.

Menyhárt Dániel: – Jól kezdtük a tavaszi félévet, a téli felkészülés eredménye mind a két fordulóban megmutatkozott. Az új igazolásaink határozottan beváltak.

Jandó Ferenc: – A három kapott gól ellenére a védekezésünk rendben volt, de a támadásokban nem volt átütő erő.

Tudósított: Budai István

Abádszalók–Kunmadaras 3–2 (1–1)

Tiszafüred, 60 néző.

Vezette: Barna Péter.

Abádszalók: Varga V. – HALAS M., Weiszhaupt, OLÁH L., DÁNYI, JUHÁSZ A., HORVÁTH SZ., VARGA S., Farkas J. (Borsos, 24.), Szóládi, BÁDER (Pataki G., 76.). Edző: Lajos Tibor.

Kunmadaras: Havellant – VAS, Szabó Z., Lólé Zs. (Farkas M., 82.), LÁZÓK A., Lázók N., Seres, Bernáth, FARKAS I., Kelemen Zs., VADÁSZ. Edző: Lázók Attila.

Gólszerzők: Weiszhaupt (10.), Juhász A. (67., 85.), ill. Lázók A. (18.), Farkas I. (18.).

Harcos, jó iramú mérkőzésen a hazai csapat csak a második félidei jó játékával tudta megszerezni a győzelmet.

Lajos Tibor: – Kiküzdöttük a győzelmet, most sokkal kevesebb játékpercünk volt jó, mint a múlthéten. Gratulálok a csapatomnak! Azt mondjuk nem értjük, hogy kaptunk öt sárgát, az ellenfél meg egyet sem… Haragszik ránk valaki?

Lázók Attila: – Viszonylag hajtós mérkőzésen jó játékvezetés mellett nem sikerült a bravúr.

Tudósított: Lajos Tibor

Jászboldogháza–Tiszaszentimre 2–2 (1–1)

Jászboldogháza, 50 néző.

Vezette: Kiss Attila.

Jászboldogháza: PÁDÁR – Káposztás, Kordács, Tóth E., Kerekes (Tóth R., 89.), KISNÉMETH (Halmai, 90+3.), Dékány, GERGI, Nagy M., Kövér, Gömöri. Erdő: Bodor Máté.

Tiszaszentimre: Kalóz I. – SZŐKE T., SZŐKE P. (Juhász E., 52.), Oláh Zs., FAGHIURA (Törőcsik, 90+6.), Gyarmati (Csécsei, 76.), Csábi (Gyulai, 87.), NAGY T., Baga, Kalóz Á. (Torő, 67.), Sóskuti.

Edző: Szoboszlai Zsolt.

Gólszerzők: Kövér (68.), Kisnémeth (90.), ill. Baga (43.), Oláh Zs. (90+5.)

Kiállítva: Kövér (90+1.), ill. Sóskuti (90+1.).

A tabellán elfoglalt helyezések nem tükrözik a mutatott játékot, a vendégek csak szerencsével tudtak kiegyenlíteni.

Bodor Máté: – Bosszantó volt, hogy a vezetésünk után felesleges piros lapot kaptunk és nem tudtuk levédekezni az utolsó szögletet.

Szoboszlai Zsolt: Az első félidőben több helyzetet is kialakítottunk, amelyeket sajnos nem sikerült gólra váltani. A második felvonásban érthetetlen módon visszaestünk játékban és akaratban egyaránt, így a végén örülnünk kellett az egy pontnak is.

Tudósított: Darók Viktor

Tiszajenő–Jászárokszállás 1–1 (1–0)

Tiszajenő, 80 néző.

Vezette: Borók József.

Tiszajenő: TERJÉKI T. – Puskás (Babita, 82.), Hegyi, Fazekas Á., TÓTH A., Árvai (Radics, 74.), NYULI R., Jágri, Polgár D., Lakatos P., Fekete T. Edző: Márton Péter.

Jászárokszállás: Ungvárszky – Polyák, CSIKÓS T., Kovács T., Susányi, Major, VÁRADI, Czuczor, Hopka, Bobák (Major, 71.), Görbe (Ördög, 74.). Edző: Csikós József.

Gólszerzők: Tóth A. (10.), ill. Csikós T. (85.).

A hazai csapat nagyon akarta a győzelmet, 1–0 vezetésnél többször eldönthette volna a mérkőzést, a vendégek szinte helyzet nélkül, egy pontrúgással egyenlítettek és elvittek egy pontot.

Márton Péter: – Nagyot léphettünk volna előre a tabellán, a múlt hetihez képest sima mérkőzésen nyerhettünk volna, ha berúgjuk a helyzeteinket. A vendégek egy pontrúgással veszélyeztették a kapunkat, amit gólra is váltottak. Sok sikert kívánok a vendégcsapatnak!

Csikós József: – Minden egyes játékosomnak köszönöm a mai teljesítményt, gratulálok az egész csapatnak!

Tudósított: Polgár Lajos

Jászalsószentgyörgy–Fegyvernek 4–2 (2–2)

Jászalsószentgyörgy 200 néző.

Vezette: Jancsó József.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Farkas I., FÜLEKI (Kobela, 73.), Tóth G., Fogler (Kovács K., a szünetben), SZABÓ Z., KANALAS, Fekete T., Kiss B., KÓNYA, Serfőző. Edző: Gazsi István.

Fegyvernek: Budai B. – Molnár Zs. (Knipfel, 79.), Ballók (Náhóczki, 77.), Fábián, Karikó (Pápai, 38.), Bohács M., Domán (Fehér L., 65.), Szabó M., Szász, Bohács D (Csortos, 56.), Korpás. Eddző: Bohács Tibor.

Gólszerzők: Fekete T. (33.), Kanalas (43., 46., 78.), ill. Fábián (41.), Ballók (71.).

Az első félidő kiegyenlített játéka után a hazai csapat eggyel nagyobb sebességfokozatba kapcsolt és megérdemelten nyert.

Gazsi István: – A második félidei játékunk alapján megérdemelten tudtuk itthon tartani a három pontot.

Bohács Tibor: – Mélyen a tudásunk alatt játszottunk, nem is lehetett más az eredmény, csak vereség, gratulálok a hazaiknak!

Tudósított: Koczka László

A bajnokság állása:
1. Jászapáti 38 pont, 2. Besenyszög 37, 3. Tiszaszentimre 34, 4. Abádszalók 29, 5. Jászalsószentgyörgy 28, 6. Jászárokszállás 21, 7. Fegyvernek 20, 8. Kunmadaras 15, 9. Tiszajenő 14, 10. Túrkeve 13, 11. Jászboldogháza 8 pont.

Góllövőlista:
17 gólos: Menyhárt Dániel (Jászapáti)
15 gólos: Baga Márk (Tiszaszentimre), Virág Benedek (Besenyszög)
14 gólos: Juhász Attila (Abádszlók), Kanalas Zsolt (Jászalsószentgyörgy)
10 gólos: Héja Dávid (Besenyszög)
9 gólos: Varga Bence (Tiszaszentimre)
8 gólos: Csőke Bence (Jászapáti)
7 gólos: Csikós Tamás (Jászárokszállás), Dányi Tibor (Abádszalók)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában