Vízilabda

2024.03.04. 14:49

Egy góllal felülmúlta a listavezetőt a Ceglédi VSE

Remek csapatmunkával, férfias küzdelemben az eddigi listavezetőt múlta felül a Ceglédi VSE csapata a hétvégén a vízilabda OB I/B-ben, tovább javítva ezzel hazai mérlegét.

Jegesi László
Ceglédi VSE
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Ceglédi VSE–YBL WPC 10–9 (1–2, 2–1, 4–3, 3–3)

Cegléd: HÖRÖMPŐ – MAGYAR B. 1, ZÉMAN 4, Szirmai, Balla D., BUKTA 2, Turcsányi 1. Csere: Czigány, Reményi, PATAKI, Süveges, KOVÁCS M. 2. Edző: Sűrű Dezső.

Gól - akcióból: 19/5, ill. 23/6.

Gól- büntetőből: 1/0, ill. 1/1.

Gól - emberelőnyből: 8/5, ill. 3/2.

A remek hazai mérleggel rendelkező ceglédi csapat nagy reményekkel várta a forduló előtt még listavezető YBL együttesét. A budapestiek kezdtek jobban és a második negyedben már két góllal is vezettek (1–3), de a Cegléd még ebben a játékrészben egalizált. A második félidőben újból a vendég gárda ragadta magához a vezetést, de a gólgazdag harmadik felvonásban gyors támadásvezetéseinek, hatékony védekezésének és emberelőnyös játékának köszönhetően fordítani tudott a pályaválasztó. Az utolsó negyedben hiába növelte tovább előnyét a CVSE, egyenlíteni tudott a vendég csapat. A győztes találat tizenkét másodperccel a vége előtt érkezett, amikor Kovács Milán higgadtan értékesítette ziccerét. A három hetes szünet előtt a negyedik helyen várja a folytatást a Cegléd.

Sűrű Dezső: – Változatos, kemény mérkőzésen sikerült legyőznünk az YBL csapatát. Egyenlő erők küzdelme és nagy taktikai csata jellemezte a találkozót. Sikerünkkel lelkes szurkolóinknak és magunknak is nagy örömet okoztunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!