Labdarúgás

2024.03.31. 19:01

Helytállt a Martfű, de ellenfele nagy falatnak bizonyult – galériával

Remek tavaszi szereplés áll a tiszazugiak háta mögött eddig, múlt vasárnap kis híján a második helyezett ESMTK skalpját is begyűjtötte az együttes. Ezúttal még a legutóbbinál is nagyobb falat jutott nekik a tabellát vezető Békéscsaba személyében – bár a hazaiak mindent elkövettek a pontszerzésért, a mérkőzés végére kiderült, túl rágós volt a viharsarki gárda a Martfű számára.

Jegesi László

Martfűi LSEBékéscsaba 1912 Előre 24 (23)

Martfű, 400 néző, vezette: Sándor Csaba (Tőkés, Benkő)

Martfű: Gerhát Draskóczi, Székely D., Mlinárcsik, Telinger (Balla Z., 71.), Vincze P. Sindel, Pintér V. (Szedlák 79.), Asztalos (Tóth N. 79.), Izsold (Ficsor 61.) Desnica (Lukács R. 79.). Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Pintér V. (15.), Draskóczi (42.), ill. Albert I. (7.), Sármány (12.), Zádori (36.), Mikló (76.)

Csak futott az eredmény után a fekete mezes Martfű a mérkőzésen
Fotó: Mészáros János

Nagyon rosszul kezdte a mérkőzést a hazai gárda, bő tíz perc után már két góllal ment a bajnoki cím első számú várományosa. Az eredményen a fiatal Pintér Viktor ugyan hamar szépített (12) de ennél közelebb nem tudott kerülni ellenfeléhez Koncz Zsolt csapata. Az újabb békéscsabai találat (13) után a vendégek eldönthették volna a három pont sorsát, helyette azonban jött egy martfűi találat, így ismét minimálisra csökkent a vendégek előnye. Az első félidő igazi nyertese azonban a nézők lettek, akik remekül szórakoztak az eseménydús játékrészben.

A folytatásban több lehetősége is akadt a pályaválasztónak az egyenlítéshez, a krónikához még egy számukra meg nem adott lehetséges tizenegyes is tartozott. A Martfű szinte végig egyenrangú partnere volt a tabellát vezető ellenfelének, de az első percek demoralizáló találatai miatt a mérkőzés végéig futottak az eredmény után. A Békéscsaba negyedórával a vége előtt biztosította csak be győzelmét.
Koncz Zsolt: A bajnokesélyes Békéscsaba ellen mindent megtettek a fiúk az eredményes szereplés érdekében, amihez csak gratulálni tudok mindenkinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában