Sporttámogatás

2024.03.12. 19:00

Szilágyi Réka és Özbas Szofi is tanulmányait is támogatják

Négy vármegyei élsportolónk tanulmányait is támogatja a BOM a Magyar Sportért Közhasznú Alapítványa. Idén Hadvina Dóra mellett Szilágyi Réka és Özbas Szofi is részesül az ösztöndíjban, Kiss Erik pedig tavaly kapta meg a támogatást.

Kovács Levente

Szilágyi Réka is támogatásban részesül a BOM a Magyar Sportért Alapítvány Berzeviczy Albert Ösztöndíjprogram keretein belül

Fotó: MW Archív

A BOM a Magyar Sportért Közhasznú Alapítványa immár tizenegyedik alkalommal hirdette meg a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíj programját, amely azokat az élsportolókat támogatja, akik önköltséges, vagy állami ösztöndíjas képzésben folytatnak felsőoktatású tanulmányokat. A programra rekordszámú, 131 pályázat érkezett, közülük 30 sportoló kapta meg idén a támogatást, összesen pedig 65 sportoló tanulmányait finanszírozzák. Vármegyénk versenyzői közül Kiss Erik, Hadvina Dóra, Szilágyi Réka és Özbas Szofi részesül ösztöndíjban.

Szilágyi Réka, BOM, támogatás, ösztöndíj
Szilágyi Réka is támogatásban részesül a BOM a Magyar Sportért Alapítvány Berzeviczy Albert Ösztöndíjprogram keretein belül
Fotó: MW Archív

A tiszafüredi parakajakozó Kiss Erik az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem edzői szakán tanul, a szolnoki származású Özbas Szofi cselgáncsozónk pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen pszichológiát hallgat. A tószegi kötődésű gerelyhajító, Szilágyi Réka és a szolnoki kajakozó Hadvina Dóra is a Debrecen Egyetemen tanul, előbbi kopmlex rehabilitáció, utóbbi kereskedelem és marketing szakon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában