Futsal

2024.05.22. 19:00

Hazai pályán döntheti el a feljutást a Lurkó Focimánia

Kedden az NNC Frogs Lajosmizsei FC vendégeként lépett pályára a Lurkó Focimánia az NB III. rájátszásának első találkozóján.

Kovács Levente

A két csapat nem volt teljesen ismeretlen egymás számára, ugyanis decemberben a Magyar Kupában már találkoztak, akkor 7–1-re győzött a lajosmizsei gárda, így a Lurkó Focimánia együttesének volt miért visszavágnia.

A Lurkó Focimánia hatgólos meccsen döntetlent játszott a rájátszás odavágóján
Fotó: Beküldött fotó

NNC Frogs Lajosmizsei FC–Lurkó Focimánia FK 3–3 (2–2)

Lurkó Focimánia: Szabó M. – Dankovics, Major, Szabó B., Szokolai. Csere: Dalmadi, Soltész-Nagy, Aranyos, Izsold. Edző: Rácz Imre

Gólszerzők: Faragó (3.), Dobosi (17.), Treiber Sz. (27.), ill. Soltész-Nagy (2.), Major (20., 25.)

A meccs korai szakaszában megszerezte a vezetést Rácz Imre csapata Soltész-Nagy János góljával, a bácsiak viszont egy perccel később egyenlítettek, majd félidő hajrájában fordítottak. Major Péter révén a szünet előtt egalizált a Lurkó, a második játékrész elején pedig Major ismét betalált és újra a szolnokiak vezettek. Két perccel később viszont válaszolt a Lajosmizse, így 3–3-mal ért véget az első meccs.

A visszavágóra május 31-én, pénteken 20.15-től kerül sor a Szászbereki Sportcsarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában