Kosárlabda

2024.05.21. 20:01

Közelebb kerültek a szurkolók az NHSZ-Szolnoki Olajbányász játékosaihoz – galériával és videóval

Találkozóra invitálta szurkolóit az NHSZ-Szolnoki Olajbányász kedd délután, egy nappal a bajnoki döntő negyedik mérkőzése után.

Kovács Levente

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az NHSZ-Szolnoki Olajbányász ezüstérmet szerzett hétfőn bajnokságban, miután a döntő negyedik mérkőzésén 89–77-re kikapott a Szombathelytől. Egy nappal a meccs után azonban már a szurkolóké volt a főszerep, akik találkozhattak, beszélgethettek a csapat játékosaival, edzőivel, vezetőivel.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász, szurkolók, Révész Ádám
A szurkolók közös fotókat is készíthettek az NHSZ-Szolnoki Olajbányász játékosaival
Fotó: Nagy Balázs

Kedden délután a Tiszaligeti Sportcsarnok előtt lehetőségük adódott a szurkolóknak, hogy találkozzanak az Olajbányász játékosaival, akiktől lehetett aláírást kérni vagy közös képet készíteni velük. 

A találkozó során a csapat tagjai nyitottak voltak a beszélgetésre, ezáltal is szorosabbá vált a kapocs az együttes és a szurkolók között, akik személyesen tekinthették meg a Magyar Kupa-győzelemért járó trófeát is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!