Kosárlabda

2024.05.26. 15:25

Bearanyozták a gyerekek napját az Olajbányász játékosai – galériával, videóval

Újfent lehetőségük volt a szolnoki szurkolóknak találkozni kosaras kedvenceikkel. Az NHSZ-Szolnoki Olajbányász játékosai gyereknap alkalmából aláírással, közös fotókkal kedveskedtek az érdeklődőknek, akikkel nemcsak beszélgethettek, hanem egy sorverseny keretein belül összemérték tudásukat is.

Kovács Levente

Az ezüst is nagyon szépen csillog. Az NHSZ-Szolnoki Olajbányász szurkolói újra biztosították erről a csapat játékosait, akik a bajnoki döntőben a második helyet szerezték meg a napokban. A kosaras srácok vasárnap a szolnoki a Pelikán Bevásárlóközpontban találkoztak a piros-fekete drukkerekkel. A játékosok a legkisebbeknek gyereknap alkalmából meglepetésekkel is készültek.

Pallai Tamás, Olajbányász, szurkolók, gyereknap
Pallai Tamással, az Olajbányász csapatkapitányával is volt lehetőségük közös fotót készíteni a szurkolóknak
Fotó: Mészáros János

Vasárnap délelőtt megtelt a bevásárlóközpont első emeleti közös tere, hiszen gyereknap alkalmából közös találkozót szervezett szurkolóinak az NHSZ-Szolnoki Olajbányász. Nemcsak a gyerekeknek kedveztek az Olaj fiatal játékosai, hanem a felnőtteknek is, ugyanis a közös fotó és az aláírás mellett beszélgetni is tudtak a kosarasokkal. 

Az Olajbányász együttesének tagjai közül a csapat kapitánya, Pallai Tamás mellett Abraham Arabóval, Vincze Rolanddal, Sebők Andrással, Kiss Dominikkal, Horváth Ákossal és Szugyiczki Mátéval találkozhattak, ezáltal megismerkedhettek a szurkolók a piros-feketék fiatalabbjaival is, akiket remélhetőleg a jövőben minél többet láthatunk majd a pályán.

Egy csapatba verődtek a gyerekek az Olajbányász játékosaival

Ráadásul egy rövid sorversenyt is rendeztek, ahol a játékosok a gyerekekkel hatfős csapatokat alkotva mérték össze tudásukat ügyességi és gyorsasági feladatokban. A legkisebbek számára óriási élményt nyújtott, hogy a piros-feketék játékosaival egy csapatba verődve versenyezhettek, és bár az elején a gyerekek meg voltak illetődve, a sorverseny végére már leginkább az öröm látszódott az arcukon. Mindenki komolyan vetélkedőt, melynek végén ajándékokkal gazdagodtak a fiatalok.

Az esemény végén még mindenki számára volt lehetőség fotókat készíteni és begyűjteni a játékosok aláírásait, amellyel az Olajbányász játékosai bearanyozták a gyerekek napját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában